banner
Yıldız ve Ateşböcekleri II.Abdülhamid ve İttihatçılar

Yıldız ve Ateşböcekleri II.Abdülhamid ve İttihatçılar

Tarihimizin en tartışmalı şahsiyetlerinden biridir II. Abdülhamid. Bazısı ondan kızıl sultan bazısı ulu hakan bazısı da son imparator olarak bahseder. Nasıl bahsedilirse bahsedilsin modern Türkiye’nin oluşumunda en çok pay sahibi olanlardan biridir.
Meşhur 93 Harbi, meşrutiyet, Ermeni sorunu, İttihatçılar, Siyonizm, modernleşme, Jön Türkler gibi konular Abdülhamid’le birlikte anılan konuların başında gelir. Bu sebeple bugünümüzü anlamak, Abdülhamid’i anlamayı zorunlu kılar.
Yıldız ve Ateşböcekleri, bu dâhi sultanı, insanî yönüyle, acısı ve sevinciyle, sevgisi ve nefretiyle, vefası ve uğradığı ihanetleriyle, umudu ve hayal kırıklıklarıyla ele alıyor.
Kanser hastası çocuğu, gözlerinin önünde eriyip gitmekte olan bir babanın çaresizliği içerisinde; ülkesi, yıldan yıla avuçlarının içinden kayıp gitmekte olan bir sultandır o.
Hayırsız bir evlat gibi kadir kıymet bilmeyenler, çok değil, daha kendisi hayattayken pişman olacak, onu anlamaya başlayacaklardır. Ama çok geçtir artık
Ateşböceklerine inat, Yıldız, tüm haşmetiyle parlamaya ve aydınlatmaya devam ediyor

Liste Fiyatı: 7,87
Yayın Tarihi: 01.10.2007
ISBN: 9789752693517
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 190
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 90 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yildiz-ve-atesbocekleri-iiabdulhamid-ve-ittihatcilar/100650.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:190096/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner