banner
Yoksulların ve Şairlerin Kitabı (Birinci Kitap)

Yoksulların ve Şairlerin Kitabı (Birinci Kitap)

Şair ‘bugün’den geçiyor, yeni yol şarkılarıyla...

Timaş Yayınları Cahit Koytak’ın şiir külliyatını yayımlamaya başlıyor. Vicdanı hür şiirseverler için Cahit Koytak, 20 yıldır beklenen kitaplarıyla, kapınızdan geçiyor: YOKSULLARIN ve ŞAİRLERİN KİTABI – Birinci Kitap. Yıl içerisinde üçlemenin diğer iki kitabı da yayımlanacak.

Otuz yılı aşkın bir süredir şiir yazan Cahit Koytak, eserleriyle kendini kanıtlamış usta bir şair… Şiirlerinin kalkış noktası, insanlara herhangi bir konuda kendi bildiği doğruyu anlatma isteğidir. Mısralarıyla çizdiği imajlar bir roman sayfasından, bir fotoğraf karesinden, bir film sahnesinden daha iyi çakılır okurun dimağına. Koytak'ın işlenmiş elmas gibi tertemiz şiirleri sokaklara, çocuklara, aşka, has edebiyata, Türkçeye selamdır.

El yazısı değil, alın yazısı…

“Söylemesi bile fazla, böyle bir şiirin varlığından tarifsiz bir sevinç duyuyorum. Bu bir 'telgraf' da sayılabilir: İlk Atlas yeniden basılsa, Cahit Koytak dergilerdeki şiirlerini de kitaplaştırsa, gönlümüz has şiirle yıkansa! Çok şey mi istiyorum? Sanmam, nihayet istediğimiz şiir! Yanımızda taşıyacağımız, okuya okuya eskiteceğimiz şiir kitaplarını özledim.”

2004 yılında Cahit Koytak şiiri için bunları söyleyen Haydar Ergülen, 2009’da kaldığı yerden devam ediyor:

“Koytak’ın şiirlerini tehlikeli ustalık ürünleri olarak görüyorum. Koytak’ın şiirlerini el yazısı olarak değil, aynı zamanda alın yazısı olarak yazdığını da düşünüyorum.’ Bu onun nasıl bir vicdana sahip olduğunun gösteriyor. Sadece kendi dünyasını değil, farklı dünyaların şiirlerini kaleme alıyor.”

Liste Fiyatı: 46,30
Yayın Tarihi: 12.05.2010
ISBN: 9786051141688
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 349
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.5 x 22 cm

Bu üründen 241 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yoksullarin-ve-sairlerin-kitabi-birinci-kitap/145855.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:134499/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>