banner
Yokuş Yukarı Hayatlar

Yokuş Yukarı Hayatlar

Her kitabın bir de kendi öyküsü vardır. İçinde barındırdıkları gibi onların nasıl oluştuğu da merak unsurudur. Bu kitaptaki öyküler ne tamamen gerçek ne de büsbütün hayal ürünüdür. Gerçekleri insan dışı varlıkların gözünden de okuyacaksınız. Böyle bir seçimi neden yaptığıma gelecek olursak şöyle özetleyeyim. İnsan duygusal bir varlıktır. Olaylara kendinden bir şeyler katma ihtimali yüksektir. Oysa ben öykülerimi dışarıdan seyreden bir gözle yazmak istedim. Tabii bu her öykü için geçerli değil.
Öykülerdeki mekânların çoğu çevremde ya da yaşadığım şehirlerde var olan yerler. Fakat o mekânları da olduğu gibi aktarmadım. Bazı mekânlar, manzaralar olmasını istediğim yahut da geçmişte gördüğüm bir kesitten ibaret.
Öyküleri kurgularken bazen yaşanmışlığın sınırlarını yani öykünün sınırlarını zorlamaya çalıştım. Öyle ki bir masalı andıran kovalamacalar çıktı ortaya. Burada hayal gücüm ve çocukluğumda yaşlılardan dinlediğim “hikâyeler” yardımcım oldu diyebilirim.

Aydın KAYABAŞI

Liste Fiyatı: 75,00
Yayın Tarihi: 18.07.2023
ISBN: 9786256864078
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 74
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 20 cm

Bu üründen 139 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 48,60
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yokus-yukari-hayatlar/654504.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11742669/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner