banner
Yöneticiler İçin Altın Kurallar

Yöneticiler İçin Altın Kurallar

CAN SIKICI YÖNETİM TEORİLERİYLE UĞRAŞMAYIN

Yöneticilik; insan, finansman ve malzeme kaynaklarının akıllıca kullanılıp zorluklarla başa çıkılması sonucunda bir ürünü üretmek ve müşteriye sunmak olarak tanımlanmıştır. Bu tanıma göre müşteri tatmin olmalı, ürün ve hizmetleri pazarlama faaliyetleri kesinlikle kar getirmelidir. Her şey bu kadar basit… Tabii ki, bir o kadar da zor.

İş yaşamının karmaşası fazlasıyla büyütülüyor mu dersiniz? Görevlerimiz zor, ancak o kadar da karmaşık değil. Bu kitap; yönetim dünyasının meşgul olduğu konular ve günlük sorunlarla başa çıkmanızı sağlayacak yöntemleri çok basit ve rahatça uygulayacağınız bir dille anlatırken, işlediği her konuyu bir özdeyiş olarak özetliyor. Kitaplar dolusu can sıkıcı yönetim teorisiyle uğraşmak yerine, yaşadığınız sorunların çözümüne kısa yoldan ulaşmanızı sağlayan özdeyişler olarak çerçeveletip duvarınıza asacağınız mükemmel bir yol gösterici niteliğinde.

Dünyayı değiştiren sözler; genellikle çok basit, doğrudan konuya odaklanmış söylemlerin arasında gizlidir. Bu kitapta anlatılan ve yönetim görevimizi kolaylaştıracak özdeyişler, karşılaşacağınız zorluklara karşı yararlı birer yol gösterici ve her türlü durumda sizi bilgilendiren gerçeklerdir.

Kitapta işlenen konular; yönetim dünyası ile ilgili gerçekler üzerine atasözleri, deyişler ve özdeyişlerle özetleniyor. Her bir söylem, “yöneticilik” adını verdiğimiz ipek duvar halısını oluşturan dokuma ipliklerinden birini simgeliyor.

Liste Fiyatı: 14,81
Çevirmen: Eda Aksan
Yayın Tarihi: 01.04.2010
ISBN: 9786055882402
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 70 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 12,77
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yoneticiler-icin-altin-kurallar/147299.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:109031/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner