banner
Yönetime Duygusal Bir Yaklaşım Tevazu ve Kibir

Yönetime Duygusal Bir Yaklaşım Tevazu ve Kibir

Çalışmanızda tevazu kavramının ve düşüncesinin geniş bir açılımı ve insanın insan ve Yüce Yaratıcı ile olan ontolojik ilişkisi temellendirilmektedir. Artıca belli sayıda da büyük şahsiyetlerin tevazu anlayışlarına vurgu yapılmaktadır. Bu çalışmanın derinlik, genişlik, objektiflik ve rasyonellik boyutuyla felsefi düşünceye Türk kültürüne katkı sağlayacağına inanmaktayım. Sizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Selam ve Sevgilerimle.
Prof. Dr. Vahdettin BAŞCI
Atatürk Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi

“Yönetimin; 5000 yıldır üzerinde konuşulan tartışılan bir kavram olmasına rağmen hâlâ üzerinde mutabakata varılmış bir tanımı ve metodu bulunmadığı söylenir. Yönetim ağacının değişik dallarından tutmuş yüzlerce yönetim kitabı var piyasada... Büyük çoğunluğunu okudum. Ancak, samimiyetle söylemem gerekirse okurken tefekkür ettiren bir yönetim kitabına denk gelmemiştim.
Tevazu duygusunun, eylem hali ile başarılı bir yönetim tarzına dönüşerek pozitif çıktılar verebileceğini, medeniyetimizin eşsiz tecrübeleri ile sancılı yaşanmışlıkların ışığında ispat eden, yönetim kavramına alanındaki en orijinal yaklaşım diyebilirim.
Eminim kitapçılar bu eseri klase ederken iş ve yönetim, akademik yayın, felsefe, sosyoloji veya tasavvuf raflarından hangisinde sergileyecekleri konusunda çok zorlanacaklar. Bence hangisine koyarlarsa koysunlar, bu kitap hiçbir rafı yadsımayacaktır.”
Zafer KARA
BOTAŞ, İnsan Kaynakları Müdürü

“Değerli kardeşim Ercan Bey’in bu çalışmasını takdirle karşılıyor, başarılarının devamını diliyorum.”
Prof. Dr. Mehmet TEKİN
GOP Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

“Fikir olarak memleketimizde/Amasya doğan (şehzadeler şehrine yakışır çıkışıyla) çalışma, İstanbul’un efendilerini, egenin efelerini, Ankara’nın seymenlerini görmüş, dinlemiş, izlemiş bir bütün olarak Anadolu kültürü, tarihi, ahlaki değerlerini referans alan bakış açısı oluşturmuş ve bu yaklaşım tarzıyla yeni bir yönetim anlayışını kamuoyunun takdirine sunmuştur.. Özgün çalışmanızdan dolayı tebrik ederim..
Kenan ŞAHİN
Halkbankası, İçkontrol Yönetmeni

Liste Fiyatı: 15,00
Yayın Tarihi: 27.03.2012
ISBN: 9786055291099
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 240
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 39 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yonetime-duygusal-bir-yaklasim-tevazu-ve-kibir/271526.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:53095/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner