banner
Yüreğimdeki Aşk Kıvılcımı

Yüreğimdeki Aşk Kıvılcımı

Doğuştan kör Marianne Fraser yirmi yedi yaşında dul kalır. Aradan uzun yıllar geçmiştir ve Marianne’in aşka dair ümitleri tam tükenmişken bir kış gecesi kapısının eşiğinde Keir belirir. Marianne’in tutkulu doğası, Keir’in kendisine yaşattığı duygular ve onun için yaptıklarıyla teselli bulmaya başlar. Marianne, kendisine yaşadığı adada yıldızları “göstermeyi” isteyen bu münzevi adama güvenebilecek midir?
Kırık kalplere bile umut verebilecek, sizi harekete geçirebilecek güçteki bu romantik romanı heyecanınız hiç sönmeden okuyacaksınız…

“Keir, yürek hoplatan yakışıklı bir kahraman ve Marianne ise o kadar duygulu ki ona hemen içiniz kaynıyor. Gerçek karakterler arasında geçen muhteşem bir aşk hikâyesi, bir günde okudum, elinizden bırakamayacaksınız.”
Amazon.com, editör incelemesi

“Her ne kadar bir aşk hikâyesi de anlatsa, bu roman hayalperest bir tarzda yazılmamış. Tam aksine, ironik, cesur ve gerçekçi… Hisler, kokular, seslere dayalı betimlemeleriyle aklınızda yer edecek.”
Am Bratach Dergisi

“Aşka duyduğunuz güven tazelenecek!”
Candis Dergisi

Liste Fiyatı: 18,52
Çevirmen: Sema Ertegün
Yayın Tarihi: 11.02.2011
ISBN: 9786053843450
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 372
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 175 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yuregimdeki-ask-kivilcimi/250699.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:13295/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner