banner
Yurtsuz Kralın Aşkı

Yurtsuz Kralın Aşkı

Önceki hayatınızda bir kraliçe ya da imparator olup olmadığınızı keşfetmek istemez misiniz? Her zaman şüphelendiğiniz üzere aslında bu sıradan dünyaya tamamen ait değilsiniz: Geçmişiniz sırlarla dolu, cazibe ve macera sadece hatırlanmayı bekliyor! Tabii ki yapabilirsiniz. Hipnoterapistlerin de söylediği gibi regresyon teknikleri ile geçmişinizi gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Fakat bu ne kadar gerçek olabilir? Joanna Clifford araştırıyor… 

GİZLİ BİR TUTKU… KELİMELERE DÖKÜLMEYEN BİR İHANET…

Başarılı bir gazeteci olan Jo Clifford bir dergi için geçmiş yaşama döndürülme fikri üzerine gerçekleri ortaya çıkaracak bir yazı dizisi hazırlamaktadır. Objektif olabilmek adına bizzat hipnoterapi seansına girmeye karar verdiğinde ise kendini Hay’in Leydisi, Kral John’un zamanındaki bir baronun karısı Matilda olarak bulur. Matilda’nın mutsuz evliliğini, Richard de Clare’e karşı duyduğu aşkı ve Kral John’un ellerindeki zalim ölümünü öğrenirken, Jo’nun geçmişi ve bugünü birbirine karışır; zira sekiz yüz yıllık tarih tekerrür etmektedir.

“Barbara Erskine bizi ürpertip korku dolu bir deneyime sürüklüyor… Yazarın hikâye anlatma yeteneği inkâr edilemez derecede başarılı.”
THE TIMES

“Alışılmadık, ilgi çekici, zekice kurgulanmış ve heyecan dolu.”
THE GOOD BOOK GUIDE

“Büyüleyici, okuru derinlerine çekiyor ve kesinlikle original. Muhtemelen bu romanı tanımlamak için en uygun ifade hipnotize edici olurdu.”
SHE

Liste Fiyatı: 29,50
Çevirmen: Öznur Yüksek
Yayın Tarihi: 08.12.2010
Orijinal Adı: Lady Of Hay
ISBN: 9789944823555
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 760
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 38 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/yurtsuz-kralin-aski/246920.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:193590/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner