banner
Zamanya

Zamanya

1 . Zaman | ya: zaman diyarı
2 . Za | mania: zaman mania, zaman deliliği

Dünyaya pazarlanmak üzere dakika, hafta, saat, takvim, müzik, para gibi birbirinden önemli ürünler geliştiren Zaman isimli şirket, pazar payını artırabilmek, daha fazla büyüyebilmek için geceye odaklanır ve Büyük Gece Projesini hayata geçirmeye karar verir.
Kerim, iş görüşmesine gittiği şirketin Zaman olduğunu bilmeden çıkar evden. Bir gün içinde dört kıtada, on iki ayrı şehirde pek çok kişiyle görüşür. Zamanya'nın kapısına ulaşıncaya kadar bir yandan zaman diyarının bütün sırlarını keşfedecek, bir yandan da bugüne kadar zaman kavramını çok az sorguladığını fark edecektir.
Selim ise zaman kafesinde yaşayan sıradan bir insandır. Yedi vapurunu yakalamaya çalışır her sabah. Saat sekizde başlar çalışmaya, akşam beş olunca çıkar şirketten. Acıktığı için değil, saat on iki olduğu için yemek yer. Maaşı ayın birinde bankaya yatar. Hep zamanla yarışır - kesintisiz bir koşuşturma içindedir. Fakat nereye doğru koştuğunu, nereye varmak istediğini bilmemektedir.
Zaman, hayat, gece, dünya, uyku, keyif, kariyer, ölümsüzlük ve pazarlama üzerine muhteşem bir kurgu, sürükleyici bir macera.
Farklı bir roman okumak isteyenler için...

Liste Fiyatı: 13,80
Yayın Tarihi: 16.06.2006
ISBN: 9789944392006
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 305
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/zamanya/83389.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:271722/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner