banner
Zaniyeler (Cep Boy) (2 Cilt) (Tam Metin)

Zaniyeler (Cep Boy) (2 Cilt) (Tam Metin)

Hâlit Fahri Ozansoy’a göre Türk Edebiyatının en kuvvetli realist ve natüralist romancı ve hikâyecilerinden biri olan Selahattin Enis, Zaniyeler romanında genelde memleketin, özelde ise daha çok İstanbul’da yaşayan “cemiyet” insanlarının Birinci Dünya Savaşı yıllarındaki durumuna değinir. Toplumsal yapı ile aile yaşamının aksak yanlarını işlediği, yakından şahit olduğu devrin sefaletlerini dile getirdiği, savaş içinde ortaya çıkan asalak sınıfları gerçekçi bir şekilde ortaya koyduğu Zaniyeler romanı, yalın gerçekçiliği ve sarsıcı üslubuyla okuyucuları bugün de sarsmaya devam ediyor.
Selahattin Enis, kalemlerinin bir imzasıyla ve kaş­larının küçük bir işaretiyle yüzlerce ve binlerce insanların hayat ve mukadderatı üzerinde bir değişim ve dönüşüm mey­dana getirebilecek insanların rezil görünüşünü tasvir ederken aslında bütün memleketin bu yıllarda topyekûn tefessüh ettiğini göstermektedir. Romanda tasvir edilen insanların arasında bakanlar, ünlü şairler, gazeteciler, düşü­nürler, sözde vatanperverler vardır ama bu, İstanbul’da bir seçkin ve ileri gelenler meclisi değil, toplumu sömürenlerin bir arada yaşadığı hakiki bir Babil’dir.

Liste Fiyatı: 40,00
Derleyici: Dr. Salim Çonoğlu
Yayın Tarihi: 13.04.2021
ISBN: 9786257357593
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 286
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 10.5 x 15 cm

Bu üründen 116 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
19,80

24 Saatte Kargoda? Stok miktarı: 10+

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 16

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 17,82
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/zaniyeler-cep-boy-2-cilt-tam-metin/579042.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:11400208/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner