Merve Çakır

Mesaj Gönder

Yorumları

6Yorum
Posta Kutusundaki Mızıka
ŞULE YAYINLARI
A. Ali Ural
Ürünü İncele
Bu kitap resmen ruhuma dokundu! Her sayfasında sanki bana yazılmış bir mektup okuyor gibiydim. A. Ali Ural’ın kelimeleri öyle içten, öyle samimi ki insanın içine işliyor. Hem nostaljik hem de derin, düşündürüp hüzünlendiren ama aynı zamanda umut veren bir kitap. Okurken bazı cümlelerde durup defalarca düşündüğüm, bazılarını ise not almak isteyip alamayacak kadar kendimi kaptırdığım anlar oldu. O kadar güzel ki anlatamam, sadece okuyun ve hissedin!
Kalbin Şifası & Hayatın Zincirlerinden Kurtulmaya Dair İçgörüler
TİMAŞ YAYINLARI
Yasmin Mogahed
Ürünü İncele
Yazar, hayatın getirdiği acılar, kayıplar ve hayal kırıklıklarıyla nasıl başa çıkılacağını İslami bakış açısıyla anlatıyor. Kitap, kişinin kendini ve kalbini keşfetmesine, dünyevi bağlılıklardan arınarak özgürleşmesine rehberlik ediyor. Mogahed, yaşanılan sıkıntıların aslında ruhsal gelişim için bir fırsat olduğunu vurguluyor ve okuyucuyu Allah’a yönelmeye teşvik ediyor. Sade ve samimi anlatımıyla, psikoloji ve tasavvufu bir araya getirerek derin içgörüler sunuyor. Kalp kırıklıkları, stres ve huzursuzluk yaşayan herkes için iyileştirici ve ilham verici bir eser.
Kalbe Karışık
TİMAŞ YAYINLARI
Yasin Pişgin
Ürünü İncele
çten anlatımıyla kaleme aldığı, insanın kalbini ve duygularını anlamasına yardımcı olan bir eser. Kitap, günlük hayatta yaşanan duygusal karmaşalara, manevi boşluklara ve insanın kendini tanıma sürecine ışık tutuyor. Yazar, akıcı ve sohbet havasında bir üslupla, kalbi anlamanın önemini ve bu süreçte Allah ile olan bağın nasıl güçlendirilebileceğini anlatıyor. Modern insanın karşılaştığı içsel çatışmalara, kaygılara ve çıkmazlara dair derin ve düşündürücü tespitler içeriyor. Okuyucuya, kalbine dair sorular sorma ve kendi iç dünyasına yolculuk yapma fırsatı sunuyor. Maneviyat, psikoloji ve kişisel gelişimi harmanlayan, etkileyici ve rehber niteliğinde bir kitap.
İyileştir Kalbini & Duygusal ve Manevi İyilik Rehberi
TİMAŞ YAYINLARI
Yasmin Mogahed
Ürünü İncele
"İyileştir Kalbini", Yasmin Mogahed’in içsel huzur ve manevi iyilik üzerine yazdığı etkileyici bir rehber. Yazar, duygusal acılar ve hayal kırıklıklarıyla nasıl başa çıkılacağını, Allah’a yönelerek nasıl gerçek huzurun bulunacağını anlatıyor. Kitap, modern dünyanın getirdiği stres ve boşluk hissine karşı güçlü bir manevi bakış açısı sunuyor. Mogahed, kişisel deneyimlerinden ve İslami öğretilerden yola çıkarak, okuyuculara kalplerini iyileştirme yollarını gösteriyor. Anlatımı sade, samimi ve etkileyici; özellikle ruhsal arayış içinde olanlar için ilham verici bir kitap. Psikoloji, kişisel gelişim ve İslami perspektifin güzel bir harmanı. Duygusal derinliği yüksek, okuyucunun iç dünyasında yankı uyandıran bir eser.
Gelin Tacı & Nefisle Mücadelenin İlacı
SUFİ KİTAP YAYINLARI
İbn Ataullah el-İskenderi
Ürünü İncele
Nefsiyle başetmek isteyenler okumalı.
1 2