ihsan orak

Mesaj Gönder

Kazandığı Rozetler

Kitapkurdu
Kitapkurdu

Yorumları

3Yorum
Yıl 2195 Ölümsüzler Çağı
KUTLU YAYINEVİ
Ali İhsan Orak
Ürünü İncele
Herkese merhaba, bu kitabı ben yazdım. İlk romanımdı. Editör param olmadığı için yaptıramadım. Bir kaç imla hatası, bir iki tane yarım kalmış cümle olsa da akışı ve anlamı bozmayan şeyler olduğu için müdahale etmedim. Bu küçük hatalar için tüm okurlardan özür dilerim. Bir sonraki baskıda bu hataların olmayacağına şimdiden söz veririm. İyi okumalar. Esen kalın.
İnsan Ne İçin Yaşar?
KUTLU YAYINEVİ
Ali İhsan Orak
Ürünü İncele
Günümüzde insanların hayat amaçlarını sorgulamamaları, etliye sütlüye karışmaması, bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı kötülerin sürekli kazanmasına yol açıyor. Felsefe sevenlere tavsiye ederim.
Büyük İnsan Destanı
KUTLU YAYINEVİ
Ali İhsan Orak
Ürünü İncele
Yeni bir yazarın serbest ölçüde yazılmış şiirleri. Her ne kadar bazıları acemilik kokuyor olsa da Büyük İnsan Destanı şiiri Kurtuluş savaşının özünü beş sayfaya sığdırmış. Kitap biraz alegori, biraz mizah, biraz aşkla ortaya karışık olmuş. İyi okumalar.