Yorumları

4Yorum
Algernon'a Çiçekler
KORİDOR YAYINCILIK
Daniel Keyes
Ürünü İncele
en sevdigim kitaplar listesinde bir numara kendisi ve yerini kimseye birakmaya niyetli değil gibi.cok etkilendigim icin cevreme hediye etme gafletinde bulundum.ama keske etmeseydim.yaa sonu belliydi cok etkilenmedim seklinde yorum yapilinca kitaba haksizlik ettigimi anladim.her kitap herkese hediye edilmez.kendisi o kitaplardan.
Masumiyet Müzesi
YAPI KREDİ YAYINLARI
Orhan Pamuk
Ürünü İncele
İlk defa orhan pamuk okudum daha doğrusu okuyamadim,yarida biraktim,bir daha okuyacağımı sanmıyorum.Gereksiz abartılmış,sıkıcı,bir eşyayi rahat üç sayfa betimleyen kitap.Cümleler devrik desen değil ,dizilişi çözene kadar kitaptan kopuyorsunuz zaten.
Göz Koleksiyoncusu
PEGASUS YAYINLARI
Sebastian Fitzek
Ürünü İncele
Yazarin okuduğum ikinci kitabıydı.Çok begendim.Gerilimi her sayfada hissetmek mümkün.
Kıymık
PEGASUS YAYINLARI
Sebastian Fitzek
Ürünü İncele
Önce kıymığı sonra göz koleksiyoncusunu okudum,arada kurgu olarak uçurum var tabiki göz koleksiyoncusu daha iyi.İlerleyiş ve sonu açısından vasat.Gerilimden ziyade sürekli bir tekrar var sevmedim.