KY-108369

Mesaj Gönder

Yorumları

11Yorum
Tılsım ve Büyü Nasıl Bozulur?
DERİN YAYINLARI
T. Mete Şener
Ürünü İncele
bu kitabın bir işe yarayacağını hiç sanmıyorum.<br />içinde ilgi çekici formüller olsada , tamamen okunması mümkün olmayan ve <br />adeta Karınca yuvası gibi karalamasyon dolu bir kitap. hiç tavsiye etmiyorum.
Esma-i Hüsna Şerhi, Fazileti ve Sırları (Dua 001-P19)
PAMUK YAYINCILIK
Arif Pamuk
Ürünü İncele
doğru seçilen ve azimle yapılan zikirler sonucunda Allah insana ne kadar yardım ediyor bizzat kendiniz hissedin.<br />çok güzel bir bilgi kaynağı lakin azimsizlik ve devamsızlık olursa bir sonuç göremezsiniz.
Yıldızname (Cafer-i Sadık) (Türkçe)
ESMA YAYINLARI
Mustafa Varlı
Ürünü İncele
Güzel bir kitap ama içindeki formülleri herkes denemesin.<br />Havas ilmiyle ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.
Şems'ül Maarif'ül Kübra (1-4 )
ESMA YAYINLARI
İmam Ahmed Bin Ali El-Büni
Ürünü İncele
Gayet güzel ve anlaşılır şekilde tercüme edilmiş , çok tavsiye ederim , piyasada aynı isimle seda yayın ve alioğlu yayından çıkan şemsül maarifleri tavsiye etmiyorum bunu alın,<br />ötekilerda hata var ve bazende baskı eksiklikleri var.
Kitabül Bahri'l-Maarif Şakkül-Arz
ESMA YAYINLARI
Mustafa Varlı
Ürünü İncele
Dikkat: sadece havas ilmiyle ilgilenen arkadaslar alsın ve sadece Osmanlıcayla arapçayı çok iyi bilenlere yarayan bir kitap.