Yorumları

11Yorum
Az
DOĞAN KİTAP
Hakan Günday
Ürünü İncele
Kitap baştan sona tesadüflerin tutsağı olmuş, okumak için çabalıyorsunuz ilk başlarda. Yazar belli ki dine mesafeli birisi, içinde ne varsa bir yabancı ağzıyla kusmuş izlenimine kapılıyorsunuz. Hem olaylar arasındaki kopukluk hem de olayların sonu sizde ümitsizlik oluşturuyor. Uzak durmakta fayda var.
Adem ile Havva
SÜTUN YAYINLARI
Recep Şükrü Güngör
Ürünü İncele
Hayata bakışınızı güzelleştiren, size insanlığı ve insanın kıymetini yeniden hatırlatan çok tatlı bir eser, bitince üzüleceksiniz.
Kayıp Renk
NESİL YAYINLARI
Hüseyin Tunç
Ürünü İncele
Başlangıç olarak iyi bir kitap yazar için. İlk 80 sayfasını biraz zor okudum, sıkıldım ancak daha sonra olayların akışında karakter analizlerinde ve günümüz olaylarını çok güzel tasvir etmesinde hep kendinizi kitabın içinde buluyor ve hızlıca sona yaklaşıyorsunuz. Kopuk bağlantılar ve zihni tutarsızlıklar olsa da genel anlamda orta üstü bir notu hak ediyor yazar. Gönül diline sağlık.
Çocukluk Sırrı
NESİL YAYINLARI
Pedagog Adem Güneş
Ürünü İncele
Sadece çocuğunuza değil, eşinize, anne babanıza, çevrenizdeki insanlara ve hatta diğer canlılara da nasıl davranacağınız yönünde hisse çıkarabileceğiniz çok başarılı bir eser. Adem bey sadece bu eseriyle vefat etmiş olsaydı bile dünyadaki vazifesini tamamlamış olurdu, ancak kendisinden daha beklediğimiz çok şey var.
Gölge Adam (Cep Boy)
ARTEMİS YAYINLARI
Cody McFadyen
Ürünü İncele
Bazı noktalarda acemiliği fark ediyorsunuz. Ama kurgu başarılı. Çeviri de başarılı olunca özellikle de bu boyda rahat taşınabilir olmasının verdiği keyif bi hayli iyiydi. İlk suç kitabınız bu olursa hayran kalabilirsiniz ama biraz bu konuda okumuşluğunuz varsa orta bir kitap derim.