Ofrig

Mesaj Gönder

Kazandığı Rozetler

Kitapkurdu
Kitapkurdu

Yorumları

2Yorum
Lipödemin Tedavisi Var
KDY AKADEMİ (KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK)
Prof. Dr. Barış Öztürk
Ürünü İncele
Dönüp dolaşıp aynı bilgiler etrafında dönerek uzatılmış bir kitap. Kitaba örnek bir menü dahi konulmamış. Birkaç sebze ve salata tarifi var sadece ki onlar da aydınlanma yaşatmışyor size. Lipödem ve lipödemli bireylerin beslenmesine yönelik biraz bilginiz varsa o bilginizin üzerine hiçbir şey eklemiyor. Tavsiye edebileceğim bir kitap değil.
Türk Dünyası Coğrafyası
AKTİF YAYINEVİ
Prof. Dr. Ramazan Özey
Ürünü İncele

Türk Dünyası konusunu bir kenarda bırakalım, bu yayın, bir kitap olamayacak kadar kötü bir yayın. 2 gün önce elime ulaştı. İnceledim: Dizgisi sanki bir Word belgesi baskıya alınmış gibi basit ve düzensiz; haritalar siyah beyaz olmasının dışında, Windows Paint gibi bir basit programla ve elle yazılmış tarzda. Bu durum o kadar kötü ki mesela Balkanlar'ın gösterildiği bir haritada Karadağ ve Kosova sınırları, gerçek sınırlarının çok üstünde gösterilmiştir.

Üzülerek söylüyorum, bu kitap, alanında hiçbir ihtiyacı gideremeyecektir. Daha fazla uzatmayayım. Son olarak şu cümleyi aktarıp kitaptaki vehameti anlatmış olayım: ""Kazakistan'ın başkenti Almatı'dır"". Ne, Almatı mı? 2009 yılında basılan bir kitapta Almatı yazıyor! Sizi şaşırtmasın, başkent Astana'dır.