Yorumları

3Yorum
Şair
FANUS YAYINLARI
Rafet Elçi
Ürünü İncele
Bu zamana kadar okuduğum en iyi roman demek isterim ama diğerlerine haksızlık etmiş olurum. Üç millet, geniş bir coğrafya, savaşlar, ihanetler... Kavuşan ve kavuşamayan aşıklar. Şiirin Arap coğrafyasında ne anlama geldiğini hayal etmek. Bir yandan da sanki İslamiyet'in doğuşuna şahitlik etmek. Arapları, Persleri ve Türkleri ile müthiş bir kitap.
Fatıma'nın Eli
PEGASUS YAYINLARI
Ildefonso Falcones
Ürünü İncele
İspanyol kalemiyle yazıldığı için, sakın Müslümanlık ile ilgili her zaman okuduğunuz üslubu beklemeyin. Olayların tarihi gerçekliklerini ise sorgulayın, araştırın. Fakat o döneme ait çok güzel olay örgüsüne sahip bir kitap olduğu kanaatindeyim.
Efsane & Bir Barbaros Romanı
KAPI YAYINLARI
Prof. Dr. İskender Pala
Ürünü İncele
Yine muhteşem, sürükleyici ve tadı damakta kalan bir roman! Aslında sadece Barbaros'u değil, aynı zamanda Fetret Devri'nin Akdeniz'den görünüşünü tahayyül ediyor, Endülüs'te kalan Müslümanların halleri niceydi diye düşünüyorsunuz. Bu sefer kılıçları denizde çekiyorsunuz, Barbaros ile rakibinin sulara hakimiyetini izliyorsunuz. Kilometrelerce yol katediyor ve yine aşkı buluyorsunuz. Şiddetle tavsiye edilir!