bsra00

Mesaj Gönder

Kazandığı Rozetler

Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilge
Bilge

Yorumları

13Yorum
Aradığın Şey Kütüphanede Saklı
DOMİNGO YAYINEVİ
Michiko Aoyama
Ürünü İncele
İçimi sıcacık yapan, kalbime ve ruhuma iyi gelen canım kitap! Edebi yönünün kuvvetli olduğunu söyleyemem belki, benim için okumaya ihtiyacım olan şeyleri doğru zamanda önüme seren bir kitap olduğundan galiba yeri bende çok farklı. Kaç kişiye hediye aldım hatırlamıyorum bile. 10 üzerinden 15! :)
Sınır Var Sinir Yok (Karton Kapak)
DOĞAN KİTAP
Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal
Ürünü İncele
Bir eğitimci olarak bu kitabı çok beğendim. İsmi de gerçekten slogan niteliğinde :) kitabın içerisinde hayali bir şekilde oluşturan aile üyelerinin yaşanan kaotik durumlar karşısında duygu ve düşüncelerine yer verilmiş. Bu sayede kitap anne, baba ayrıca diğer aile büyükleri tarafından da keyifle okunabilir diye düşünüyorum.
Keşke Dememek İçin & Kur'an'da Keşkeler ve Keşke Diyenler
TİMAŞ YAYINLARI
Yasin Pişgin
Ürünü İncele
Yasin Pişkin'i severek okuyorum. Kitaplarını okuduğumda sanki biri büyüğümle sohbet ediyormuş gibi, üstten üstten değil de şefkatiyle bana yol gösteriyormuş gibi hissediyorum. Bu kitabında da yine çok güzel tespitler ve analizler yapmış. Özenli bir çalışma ile oluşturulduğu da belli oluyor okunurken. Allah razı olsun çalışmaları için.
Dünler Bugünler
AŞİNA
Dilara Tekin
Ürünü İncele
Yazarı kitap yazma sürecinden önce podcast ve sosyal medya üzerinden takipteydim. Pencere önünden kitap sayfalarına kadar uzanan bu yolun eşlikçisi olmak beni hem duygulandırıyor hem de gururlandırıyor. Dünlerin Dilara'sı güldürdü ve ağlattı, Bugünlerin Dilara'sı düşündürdü ve tefekküre daldırdı beni. Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir eser olmuş. Ne denebilir ki iyi ki yollarımızı kesiştirmiş Rabbim Dilara, kalemine sağlık!
Müslüman Psikologların Çıkmazı
MAHYA YAYINLARI
Prof. Dr. Malik Bedri
Ürünü İncele
Bir psikolojik danışman olarak ilgiyle ve zevkle okudum. İlk bölümlerde çeviriden dolayı okumakta zorlansam da sayfalar geçtikçe alıştığımdan sanırım kitap aktı gitti. Sudanlı psikoloji profesörü Malik Bedri tarafından kaleme alınan bu eser bir manifesto niteliğinde. Özellikle Freud'un düşünceleri üzerinde duran yazar dini yaşantıdan koparılarak yapılan psikolojik yardımın hem terapisti hem danışanı hayatın amacından koparttığını vurgulamış. Batı odaklı kuramları olduğu gibi almak yerine kültürümüzü ve dinimizi danışma sürecinden ayırmadan bir yol izlenmesi gerektiğini çok güzel bir şekilde açıklamış. Allah razı olsun. Aldığımız eğitime bir de bu perspektiften bakmak bana çok iyi hissettirdi.