sinanbatuk

Mesaj Gönder

Yorumları

7Yorum
Hayata Parantez Latin Amerika
Ürünü İncele
Yazar geziye çıkmadan önce yaptığı gezi hazırlık ve organizasyonunu, kitabı yayına hazırlamadan önce de yapsaymış çok daha başarılı bir kitap çıkacakmış ortaya. Özellikle gezinin sonuna doğru bir rehavet var, çok yüzeysel geçilmiş, ama tavsiye ediyorum, okunmalı.
Peru & Bolivya ve Galapagos Adaları
GİTA YAYINLARI
Bülent Demirdurak
Ürünü İncele
Yoğun bir İnka tarihi bilgileriyle dolu olan kitap, rehberden ziyade ansiklopedik bilgi içeriyor, fakat bölgeyle ilgilenenlerin okuması gereken bir kitap.
Kanada'da Yaşamak
Ürünü İncele
Kanada ile ilgili yazılmış güzel bir yaşam rehberi, merak edenler ve göçmen olarak gitmek isteyenlerin kesinlikle gözatması lazım, ama özellikle son kısımdaki günlük kısmını okuduktan sonra, her ne kadar doğal güzellikleri harika bir ülke de olsa, "Kanada'da Neden Yaşanmaz?" sorusuna çok açık cevap veriyor. :)
Konaklama Evleri 2011
GRUP YAYINCILIK
Bülent Ülger
Ürünü İncele
Yetersiz bir kaynak olmuş. Türkiye'de sırtçantalı gezginlerin hesaplı gezilerine cevap verebilecek tesisleri tanıtan rehber eksikliğini kapatamıyor. Geceleme fiyatı 200 euroyu bulan tesisler var içinde, koskoca Doğu Karadeniz bölgesinden sadece 1(bir) tesis var kitapta, hani bunun Rizesi? Ayderi? Kesinlikle bir rehber kitap değil, reklam broşürü gibi, tavsiye etmiyorum.
Afrika Kafe
FABE YAYINLARI
Faruk Budak
Ürünü İncele
Afrika'yı en güneyden kuzeye kadar, sırtçantanızla macera ve gizem dolu bir yolculuk ile geçmek istiyorsanız, ve bunu evinizin salonunda koltukta oturarak yapmak istiyorsanız... bu kitabı okuyun. Kendinizi bir anda yola çıkmış gibi hissedeceksiniz.
1 2