Semrayildiz

Mesaj Gönder

Kazandığı Rozetler

Kitapkurdu
Kitapkurdu

Yorumları

3Yorum
İyileşen Evliliğim
AİLE YAYINLARI
Hatice Kübra Tongar
Ürünü İncele
Harika anlatım, Kübra Hanım ın kitapları ruhlarımıza iyi geliyor. Sevgi üzerine kurulu, anlayış üzerine kaleminize sağlık Kübra Hocam..
Eşimle Tanışmayı Unutmuşuz
HAYAT YAYINLARI
Sema Maraşlı
Ürünü İncele
Eşler arasındaki yaşanabilir veya yaşanmış olayları kısa kısa hikayelerle güzel ve yalın bir anlatım kullanarak anlatılmış, farkındalık uyandıran bir kitap. Kitap baskı kalitesi çok iyi. Yalın bir anlatımla anlattığı için çok yorgun bile olsanız bir çırpıda okursunuz.
Denizdeki 1001 Şeyi Bulun
TÜBİTAK YAYINLARI
Katie Daynes
Ürünü İncele
Bu kitabı aldığımda Çocuklarım çok eğlenceli vakit geçirmişti. Hem de deniz canlılarını daha iyi tanımışlardı. Deniz korkularına su serpti. Meraklı çocuklar için ideal. Kitap kalitesi çok iyi bence tübitak 'ın tüm çocuk serilerini tavsiye ederim. kitabın boyutu geniş olması ve renkleri doğru seçilmesi artı bir değer.