Yorumları

5Yorum
Böğürtlen Kışı
ARKADYA YAYINLARI
Sarah Jio
Ürünü İncele
Okuduğum her satırında evladını kaybeden annelerin acısını yaşadım.
Ve Dağlar Yankılandı
EVEREST YAYINLARI
Khaled Hosseini
Ürünü İncele
Yazarın üç kitabını da okudum.Anlatım dilini,olaylardaki duygu anlatışını ve konularıdaki yaşam hikayelerini seviyorum."Bin Muhteşem Güneş" teki kadınların hikayesinden çok etkilenmiştim. Bu kitabını okumadan sanırım beklentilerimi yüksek tutmuşum. Hikayedeki bazı karakter ve bölümlerin tam yerine oturmadığını düşündürdü bana. Bende Abdullah'ın hikayesine daha çok yer verilmesi düşüncesindeyim.Ben severek okudum.Mutlaka okunuması gereken bir kitap.
Neşter
ALTIN BİLEK YAYINLARI
Paul Carson
Ürünü İncele
Korku gerilim türü bir kitap diye başladım okumaya fakat okurken tüm ayrıntılı ,ilgi çekmek için süslenmiş kelimelere rağmen korku ve gerilim yoktu hikayede. Üstelik bu tür bir kitabı ilk kez okuyorum. Yine de okunabilir.Çok insanı yormayan,derin düşüncelere götürmeyen , sade anlatımlı bir dil kullanılmış.
Yusufçuk Gece Gelir (Cep Boy)
OKUYAN US YAYIN
Melissa P.
Ürünü İncele
Uzun zamandır kitap okurum ve hepsinin de bana kattığı bir şeyler olduğunu düşünürüm. İlgi alanıma girmeyen kitaplarda okudum fakat "iyi ki okumuşum" diyebildim. İlk defa bir kitabı okurken bunları hissedemedim. yazmak için ve evet bence de felsefe yapmak için yazılmış.
Odalarda
CAN YAYINLARI
Erdal Öz
Ürünü İncele
Yazar roman için "sıkıcı" kelimesini kullanmış fakat yanılmış bence. Çok akıcı ve okurken zevk alabileceğiniz bir konu. Ayrıca roman boyunca "ve "kelimesini kullanmadığını yazmıştı. Gerçekten hayatımızda "ve "olmadan cümleler kurulabilinirmiş.