ecem ağdaş

Mesaj Gönder

Yorumları

19Yorum
Korku
TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI
Stefan Zweig
Ürünü İncele
Korkunun betimlemesi ancak bu kadar iyi yapılabilirdi.
Körlük / Görmek (Özel Baskı Kutulu Set)
KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ
Jose Saramago
Ürünü İncele
Körlük kitabını daha önce okumuştum ama bu özel basımı indirimde görünce dayanamayıp satın aldım. Kitapların kapakları kumaş kaplı gibi, çok güzel. Kargoyu açarken heyecanlanıyorsun. İlk kitapta yazarın noktalama işareti olarak sadece virgül kullanmış olması aniden ilham gelmiş ve kafasındaki kurguyu unutmamak için bulduğu ilk kağıda paldır küldür yazmaya başlamış izlenimi verdi bana. Bir süre sonra diyalogların virgüllerle akıp gitmesine, yazarın kendi fikirlerini cümlelerin arasına sıkıştırmış olmasına çok alıştım. Verilmek istenen mesaj çok sürükleyici bir kurguyla aktarılmıştı. Ancak aklımda hala kocaman bir soru işaretiyle kaldığımı da söyleyebilirim. Görmek kitabını da bir an önce okuyacağım.
Deli Kadın Hikayeleri
YAPI KREDİ YAYINLARI
Mine Söğüt
Ürünü İncele
Bundan önce Mine Söğüt'ün Beş Sevim Apartmanı kitabını okumuştum. O kitapta insanların deliliği nasıl delirdikleri ile birlikte anlatılmıştı. Bu kitapta sadece delilikleri anlatılmış. Olabildiğince ürperti, rahatsızlık hissettim. Anlatılanlar kitaptaki çizimlerle çok uyumluydu. Ayrıca kitabın basımı bu çizimle birlikte özel basım gibi olmuş.
100 Kitapyurdu Puan
KİTAPYURDU
Ürünü İncele
Her siparişte sepete 1 tane atıyorum biriktirebilmek için :)
Açlık
VARLIK YAYINLARI
Knut Hamsun
Ürünü İncele
Okurken açlığın insana verdiği acıyı, halsizliği hissettim. Sanki yazar da daha iyi yazabilmek için kendisini aç bırakmış hissi uyandırdı kitap bende.