Halit Selim Dönmez

Mesaj Gönder

Kazandığı Rozetler

Kitapkurdu
Kitapkurdu

Yorumları

6Yorum
Bulantı
CAN YAYINLARI
Jean Paul Sartre
Ürünü İncele
Kitap; tutkusu ölmüş, nesnelerle arasında bir alıp veremediği bulunan, tedirgin, rastgele ortaya çıktığını ve var olmaya hakkı olmadığını düşünen, canlı olmayan ama büsbütün ölü de sayılamayacak bir adamın varoluşsal buhranını anlatıyor. Kolayca, bir çırpıda okunabilecek bir eser olmadığını da hatırlatalım.
Ölü Beyazı
ÖTÜKEN NEŞRİYAT
Mehmet Sancaktutar
Ürünü İncele
Eser, birbiriyle kısmen ilgisi bulunan kardeş hikayelerin bir toplamı gibi düzenlenmiş. Mistik ve özgün bir üsluba sahip. Etkileyici bir girizgahı var. Verdiği mesajlar dikkate değer. Ama yazım ve noktalama açısından daha özenli davranılmalıydı. Ayrıca yer yer anlatım bozuklukları göze batıyor. İyi niyetle kaleme alınmış, öğreticiliği esas alan bir kitap.
Othello
ÇİZMELİ KEDİ
William Shakespeare
Ürünü İncele
İbret verici bir hikayesi var. Okunabilir.
Genç Werther'in Acıları (Ciltsiz)
TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI
Johann Wolfgang Goethe
Ürünü İncele
Bu kitabı okuyunca insanın aklına kaçınılmaz olarak Attila İlhan'ın "3. Şahsın Şiiri" geliyor: "Beni sevmiyordun bilirdim / Bir sevdiğin vardı duyardım."
Bangır Bangır Ferdi Çalıyor Evde...
İLETİŞİM YAYINLARI
Mahir Ünsal Eriş
Ürünü İncele
Kitabın en iyi öyküsü "Kadınlar Hep Olmadık Zamanlarda" desem yanılmış olmam sanırım. "Mektup Yazacak Gün" ve "Ben Evlenmeyi Boşanmaktan Daha Çok Seviyorum" da harikaydı. Bunlar haricindekiler de oldukça hoş, sıcak hikayeler. Dilini, üslubunu beğendim. Keyifle okunur bu kitap.
1 2