snowiron

Mesaj Gönder

Kazandığı Rozetler

Kitapkurdu
Kitapkurdu

Yorumları

43Yorum
English Grammar / İngilizce Dilbilgisi Kılavuzu (CD ilaveli)
BEŞİR KİTABEVİ
Ebru Yener
Ürünü İncele
Orta seviyede İngilizce bilenler için gramerde gelişmeye yönelik bir kitap.Detaylı çalışılırsa faydalı olur.
Kral Şakir 1 / Tek Kişilik Dev Orkestra! (Ciltli)
EKSİK PARÇA ÇOCUK
Varol Yaşaroğlu
Ürünü İncele
Oğlum için aldım.Çizgi filmlerini de çok severek izliyor. Kitabını da severek okuyor.
Esir Şehrin Mahpusu
İTHAKİ YAYINLARI
Kemal Tahir
Ürünü İncele
Kemal Tahir mütareke dönemini ve o dönemin insanlarını o kadar güzel anlatıyorki birçok şeyin hiç de sandığınız gibi olmadığını anlıyorsunuz. Sanırım hamasi milliyetçilikten dolayı mütareke dönemi ek detaylı incelenmiyor ama Kemal Tahir bu üçlemede insanın her yerde insan olduğunu gayet güzel anlatıyor bu üçlemede.Kahramanlar kadar hainleimiz de var.
Peşaver Geceleri & Şiilik-Sünnilik Üzerine Münazara (Ciltsiz)
KEVSER YAYINLARI
Seyyid Muhammed Musevi
Ürünü İncele
Şiiik-Sünnilik arasındaki temel ayrım noktalarını anlamak için iyi bir kitap.Ama sohbetin neredeyse aynen yazıya geçirilmesi konuyu biraz uzatmış.Şii yazar sürekli kendini övüp karşıdakileri satır arasında aşağılıyor.Bazan neredeyse bir sayfa tutan kaynaklar metin içinde gösteriliyor.Daha düzgün bir sayfa düzeni yapılsa kitabın hacmi yarıya iner ve aynı işlevi fazlasıyla görür.Bu mezhepler hakkında ön bilgisi olmayanların bu kitabı okuduktan sonra başka kaynakları da okuması gerekir.Çünkü tarafsız olduğunu iddia etse de şii yazar her şeyi kendi açısından anlatmış.
ghostwarrior23
ghostwarrior23 12 Ocak 2022 Bu kitap aslında direk Şia propagandası yapıyor. Okurken Şiilik yanlısı, Ehli Sünnet karşıtı söylemlere dikkat etmek lazım.
Yol Ayrımı (Esir Şehir Üçlemesi 3.Kitap)
İTHAKİ YAYINLARI
Kemal Tahir
Ürünü İncele
Kitabı okumadan önce Serbest Cumhuriyet Fırkası ve kurulduğu dönem hakkında temel bilgilere sahip olunmalı.Kitap, o dönemin insanlarının gözünden dönemi gayet iyi anlatıyor.Makro siyasetten insana indiriyor yine Kemal Tahir okuyucuyu.