Smileyless

Mesaj Gönder

Yorumları

5Yorum
On Dakika Otuz Sekiz Saniye
DOĞAN KİTAP
Elif Şafak
Ürünü İncele
Çok sürükleyiciydi, kitabın ortalarına kadar Leyla'nın ölümü nasıl oldu diye merak ettim. Kitapta merak uyandırılması akış açısından iyi oluyor. Zaman ayırmanıza değecek bir kitap okuyun derim.
Yeraltından Notlar
ALTER YAYINCILIK
Fyodor Mihailoviç Dostoyevski
Ürünü İncele
Okurken kalemi elimden bırakamadığım,bitmesin diye az az okuduğum şahane bir tahlil kitabı.Durumlar ustaca diyaloglara dönüştürülmüş
Kuyucaklı Yusuf
YAPI KREDİ YAYINLARI
Sabahattin Ali
Ürünü İncele
Yazarin öyle bir anlatimi var ki sayfalari cevirdigini unutuyor insan,adeta yaninda olaylara tanik oluyor hissine kapiliyor
Ustam ve Ben
DOĞAN KİTAP
Elif Şafak
Ürünü İncele
İsim,kitap kapağı,içerik özenle seçilmiş;buna rağmen değinmek istediğim yerler var.Ustanın çıraktan geri planda kalması ,hele ki ardında bıraktığı onca eser düşünülecek olursa,ayrıca gözlemci bakış açısına bunca geniş yelpazede olay anlatılırken sıkışıp kalınması bana biraz yetersiz geldi.
Kardeşimin Hikayesi (Ciltli)
DOĞAN KİTAP
Zülfü Livaneli
Ürünü İncele
Olay içinde olay,karmakarışık bir oda ve meraklı gözlerle satırları süratle okuyan bizler..Biraz farklı bir kitap istiyorum,sonunu tahmin etmek değil mesele hikaye sürüklesin diyen herkese tavsiye edilir :)