bilmediğim ve araştırmama sebep olan tarih konuları, kendine aşık eden aşk hikayesi ile bazen güldüğüm bazen ürperdiğim bazen gözlerimin dolduğu bazen boynumu büken bir kitaptı. kesinlikle tavsiye ederim.
ne beklediğimi bilmiyordum ama beklediğimden çok daha farklı çok daha değişik bir hikaye ile karşılaştım. sıkmadan yormadan merakla kendini bana bir günde okuttu. kimseyi dış görünüşü ile yargılamayın zira içinde ne fırtınalar kopar neler barındırır bilemezsiniz.iyi okumalar :)
yaklaşık bir günde bitirdim.sade güzel içten ve merak uyandıran bir hikaye.okumanızı tavsiye ederim biraz önce bir arkadaşıma da yazdığım gibi zira bittiğinde güzel bir tebessüm bırakıyor.
serinin son kitabınıda okudum. banan göre bence serinin ilk kitabı bu olmalı okur drew ve kate i merak edip onların hikayelerini okumalıydı. seri sade eğlenceli tanıdık biraz gri nin elli tonunu anımsatmıyor değil ama sevdim sıkılmadan okudum güldüm. iyi okumalar.