Yorumları

10Yorum
Takunyalı Führer
TOGAN YAYINCILIK
Ergün Poyraz
Ürünü İncele
Bilgi edinmek isteyen okurlara sunulan kamu oyunun bilmediklerini açıklayan bir yapıt.Daha enteresan tarafı cezaevinde yazılması tavsiye ederim.
Haliç'te Yaşayan Simonlar & Dün Devlet Bugün Cemaat
ANGORA YAYINCILIK
Hanefi Avcı
Ürünü İncele
Bulunduğum ilçede kitapçılarda bu kitabı bulamadım.Kitapyurdu vasıtasıyla edindim,kitap sıkılmadan okuyanlar için 300. sayfadan sonra daha çok bilgi ve belge arz ediyor,tavsiye ederim.
Ey Türk İstikbalinin Evladı! -1
CEVİZ KABUĞU YAYINLARI
Hulki Cevizoğlu
Ürünü İncele
Hulki cevizoğlu kitabında ve proğramlarında daima gerçekleri belgeleri ile açıklamış dürüst bir yazar, gazetecidir bu kitabını da diğer kitapları gibi severek okudum bilmediklerimi de öğrendim kitap severlere kitapları kütüphanelerinde süs olarak kullanmayanlara ısrarla tavsiye ederim.
Saygılarımla
Musa'nın Çocukları Tayyip ve Emine
TOGAN YAYINCILIK
Ergün Poyraz
Ürünü İncele
Ergun Poyrazın kitaplarının serisini okudum genellikle konular birbirine yakın,kaynak ça gösterilmiş giriş ler çok güzel bunlar gerçek dışı olmuş olsa idi kitaplar piyasadan toplatılırdı fakat Ergun Poyrazı toplayıp hapise atmak daha ilgiyi artırdı yakında yok satar. Kitap dostları yorumlarınızı lütfen dikkatli yazın sonra bizde Ergun beyin koğuşuna misafir oluruz bu anlayış başımızda olduğu sürece.
Saygılar
Kavgam
İSTANBUL DAĞITIM
Adolf Hitler
Ürünü İncele
kitap kalın konu agır geldi bana Hitler'i zaten sevmem fazla da bilgim yoktu ama şimdi biraz daha bilgilendim bir kerede okumakla anlaşılmıyor bazen sıkıcı gelebiliyor çilt ve kapak iyi okumuş olmakla bilgilendim ama zevkle okudum dersem sizlere karşı kendimi suçlu hissederim
1 2