Tugba Ünal

Mesaj Gönder

Yorumları

8Yorum
Levent İz Peşinde Set (5 Kitap)
TİMAŞ ÇOCUK YAYINLARI
Mustafa Orakçı
Ürünü İncele
LEVENT SERİSİ VAZGEÇEMEDİKLERİMİZDEN . 7 YAŞTAN İTİBAREN ÇOCUKLARIN ÇOK SEVEREK OKUDUĞU TÜRDEN KİTAPLAR NEREDEYSE HEPSİNİ ALDIK .
Dedemin Bakkalı - Çırak
Ürünü İncele
ŞERMİN HANIM ÇOK SEVEREK TAKİP ETTİĞİMİZ BİR YAZAR BİR ÇOK KİTABI VAR KÜTÜPHANEMİZDE. FAKAT 7 VE 11 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLARIMIN YORUMU DEDEMİN BAKKALINI OKUYANIN BUNU OKUMASINA GEREK YOK ŞEKLİNDE OLDU. ÖZET NİTELİĞİNDE BİR KİTAP OLDUĞUNU SÖYLEDİLER.
Beni Ödülle Cezalandırma
DOĞAN KİTAP
Dr. Özgür Bolat
Ürünü İncele
KENDİNİ ÇOK TEKRAR EDEN BİR KİTAP DOĞRUDUR FAKAT HER ÖRNEK KENDİ İÇİNDE FARKLI ŞEYLER ANLATIYOR BENCE . BİRAZ DURUP İNCE İNCE DÜŞÜNÜNCE HAYATIMIZA GERÇEKTEN DEĞERLİ VE İNSANIN BAKIŞ AÇISINI TAMAMEN DEĞİŞTİREN BİLGİLER KATIYOR .
Zeynep'in Aşırı Komik Maceraları 2
NESİL ÇOCUK YAYINLARI
Şebnem Güler Karacan
Ürünü İncele
ZEYNEBİN DİĞER SERİSİNİ ALMIŞTIK 7 YAŞINDAKİ KIZIM ÇOK BEĞENEREK OKUDU. BUNDAN DA MEMNUN KALACAĞIMIZA EMİNİM.
KY-4552959
KY-4552959 14 Aralık 2020 Merhaba 4yaşında ki Cocuklar içinde uygunmudur sizce
kitapkurdukardesler
kitapkurdukardesler 10 Ağustos 2021 4 yas icin erken olabilir. Odaklanma acisindan daha kisa sayfali hikayeler secmelisiniz.
3. Sınıf Yeni Olimpiyat İngilizce (3'lü Eğitim Seti)
Ürünü İncele
Geçen yıl 2. sınıf için almıştık çok beğendik. Bu yılda aldık . çocuklara farkettirmeden hem konuyu hem kelimeleri öğreten güzel bir çalışma
1 2