SSeren

Mesaj Gönder

Kazandığı Rozetler

Kitapkurdu
Kitapkurdu
Bilge
Bilge

Yorumları

64Yorum
Bilinçli Aile Olmak
TİMAŞ YAYINLARI
Prof. Dr. Nevzat Tarhan
Ürünü İncele
Çok akıcı ve altını çizerek okudum. Bir anne ve eş olarak kendime dersler çıkarmamı sağlayan bir kitap oldu tavsiye ederim.
Hazreti Fatıma
HAYAT YAYINLARI
Nurdan Damla
Ürünü İncele
Çok etkilendiğim bir kitap oldu, okurken dönemin şartları ve efendimizin kadınlara verdiği önem ve değeri çok güzel ifade etmiş.. Bir baba olarak peygamberimiz nasıldı? Hayatına ışık tutması çok güzel..tavsiye ederim..
Duygularımı Yönetiyorum (5'li Set)
AİLE YAYINLARI
Hatice Kübra Tongar
Ürünü İncele
Kitapların rengarenk olması oğlumun dikkatini çeken ilk şey oldu, dört yaşındaki oğlumun başucu kitabı oldu çok sevdi. Her akşam okutuyor tavsiye ederiz.
Anne Beynim Aç
ALFA YAYINLARI
Bahar Eriş
Ürünü İncele
Çok çok faydalı oldu, kesinlikle tavsiye ederim. Çocukların sadece karnını değil, kalbini ve beynini de doyurmamız gerektiğini vurguluyor, çok sevdim.
Baharın İlk Şarkısı
ALFA YAYINLARI
Bahar Eriş
Ürünü İncele
Bir günde okudum, çok akıcı, basit bir konusu var. Bir insan hayatında çocukluğun ne kadar önemli olduğunu hissettiriyor.