Yorumları

6Yorum
Nurbanu/ "Ateş Kesilir Geçse Saba Gülşenimizden"
İNKILAP KİTABEVİ
Teoman Ergül
Ürünü İncele
Osmanlı saray hareminde yaşananlar, cariyeler, padişah olmak için çevrilen dolaplar ve imparatorluk tarihinden kesitler...<br />Zevkle okunacak bir kitap.
Rüzgar Kokulu Atlılar
ALTIN KİTAPLAR
Sevim Reşat
Ürünü İncele
3-4 yıl önce çok severek okumuştum, tavsiyem üzerine benden alarak 5-6 arkadaşım daha okudu. Hepimizin ortak görüşü dili olarak akıcı, konu olarak güzel, hatırlandıkça insanın kitap dimağında hoş bir tat bırakan bir kitap olduğudur.
Çavdar Tarlasında Çocuklar
YAPI KREDİ YAYINLARI
J. D. Salinger
Ürünü İncele
Okunması gereken 100 kitaptan biri olarak seçilmiş ama nasıl seçilmiş anlamadım. Büyük bir hevesle başladım ama beklediğim gibi değildi. Sıkıcı değil ama 100 kitap arasına girmeyi de hak etmiyor bence.
Annemi Bir Daha Görebilsem
VARLIK YAYINLARI
Zana Muhsen
Ürünü İncele
12 yıl önce arkadaşımdan ödünç alıp okumuştum. Daha sonra aklıma geldikçe hüzünlendim, Zana'yı, Nadia'yı merak ettim. Çevremdeki insanlarda onları tanısın istedim ve kitabı kendime de aldım. <br />Gerçek yaşam ve yanlış yerde kadın olmanın zorluklarına dair harika bir kitap.
Dağın Öteki Yüzü
EVEREST YAYINLARI
Erendiz Atasü
Ürünü İncele
İlk defa Erendiz ATASÜ den bir kitap okudum ve neden bugüne kadar bunu yapmadım diye üzüldüm. Akıcı dili ve yalın anlatımı sayesinde sanki olaylar yanında oluyor gibi o anın içindesin. Cumhuriyetin ilk yıllarında kadına verilen değeri, kadının toplumsal kalkınmadaki önemini çok güzel anlatan bir yazar ve kitap.
1 2