cigdem_nisa

Mesaj Gönder

Yorumları

3Yorum
Sevgi Uğruna Yaptıklarımız
PEGASUS YAYINLARI
Kristin Hannah
Ürünü İncele
Kristin Hannah'ın okuduğum ilk kitabıydı. Ve yazım diline, sürükleyiciliğine, okuyucuyu hikayenin içine sokuşuna hayran kaldım. Sanırım Diğer kitaplarıda kitaplığımdaki yerini en kısa zamanda alacak
İskender
DOĞAN KİTAP
Elif Şafak
Ürünü İncele
kitabı yeni bitirdim. Elif Şafak ismi düşünmeden okunulacak bir isim zaten. Aşktan sonra farklı geldi biraz ama mükemmeldi. Kitabı çok beğendim ve bir solukta okudum. Bazen gözyaşlarımı tutamadım. bazense kendimden birşeyler buldum.Herkesin okumasını tavsiye ederim.Söylemeden geçemeyeceğim sonu sürpriz oldu benim için :)
Umut & Hayat Akan Bir Sudur
EVEREST YAYINLARI
Ayşe Kulin
Ürünü İncele
işe gidip gelirken 3 günde okudum. çok sürükleyici, bazen güldüren bazen gözyaşlarınızın süzülmesini engelleyemeyeceğiniz bir kitap. osmanlının ardından kurulan cumhuriyeti ve yaşanan zorlukları, akıcı bir dille anlatmış ayşe kulin. teşekkür ediyoruz.