Çamlica Çamlica

Mesaj Gönder

Yorumları

13Yorum
Babalar ve Oğullar
ENGİN YAYINCILIK
Ivan Sergeyeviç Turgenyev
Ürünü İncele
iki nesil arasındaki fikir çatışmasının yansıtıldığı dünya klasiklerine girmeyi başarmış bir roman babalar ve oğullar.dönemin rusyasının toprak ağalarının yansıtıldığı bir başyapıt olamakla birlikte baba oğul arasındaki ilişki tahlilsel yönden zayıf anlatılmış.ancak verilmek istenen amaç verilmiş.bazarov un hastalıklı ve basdkın kişiliği romanın sonunda ölerek yazarında bu kişiyi cezalandırdığını düşünebiliriz.yer yer duygusal sahneler var ancak psikolojik tahlil zayıf olay ağırlıklı bir eser ANCAK OKUNMASI GEREKLİ BİE ESER.
Bir Nesli Nasıl Mahvettiler
TÜRK EDEBİYATI VAKFI
Osman Yüksel Serdengeçti
Ürünü İncele
ismini yansıtmış olan bu eser neslimizi kurutmuş mahvetmiş Allah ve din düşmanlarının birinci dünya savaşından sonra gençleri zehirleyip şahadet din vatan namus... gibi kavramların içini boşaltmaya çalıştığının etkilibir örneği.eser gerçekten bir roman değil devrin trajedisi yakın tarihin kara deliklerinden bir şube.karanlıkların aydınlanması dileği ile
A. Ş. K. Neyin Kısaltması?
DOĞAN KİTAP
Tuna Kiremitçi
Ürünü İncele
Tuna kiremitçinin kitapları arasında okuduğum ilk eseri. İkinci olarak Yolda Üç Kişi yi okumuştum ama en çok hoşuma giden kitabı bu oldu. Yolda üç Kişi yi okuduğumda çok canım sıkılmıştı. Bu Kitabı okumayan arkadaşlarıma şiddetle okumalarını tavsiye ederim. Çünkü Tuna Kiremitçi AŞK ı bu eserinde farklı pencereden anlatmış.
Anna Karenina 1
İSKELE YAYINCILIK
Lev N. Tolstoy
Ürünü İncele
anna karanina tolstoyun realist tarzda elealmış olduğu en güzel kitaplardan birisidir. romanda karaninanın ruh çözümlemelerine yer verilimiş. hayallerini bir türlü doyuma ulaştıramayan karanina hayalleri için önce kocasından ayrılmış ancak hayalindeki erkekle de mutlu olamamıştır. bu yayın evinin dili de gerçekten beni etkiledi gayet güzel çevrilmiş. herkeze tavsiya ederim şimdiden kolay gelsin.
Ekinler Yeşerdikçe
TİMAŞ YAYINLARI
Ahmed Günbay Yıldız
Ürünü İncele
ekinler yeşerdikçe gayet akıcı sürükleyici bi kitap. beni kitap okumaya alıştıran ahmed abinnin ender kitaplarından günbay serisini tamamlamaya bu kitapdan sonra karar verdim. içerik olarakta güzel cumhuriyetten esintiler var. çok içten işlenen bi konu olmuş. bir ailenin başından geçen gündelik olaylardan da bahsediliyo. etkileyiciydi herkese tavsiye ederim hoşçakalın.