Paylaştığı Listeler

Yorumları

16Yorum
Hayır Diyebilme Sanatı
DESTEK YAYINLARI
Müthiş Psikoloji
Ürünü İncele
Kitapçıda denk geldiğim ve merak edip aldığım bir kitap. Çok günlük bir dili var. Fakat insana tesiri çokmuş gibi hissettiriyor. Değişime uğratmıyor da çabalatıyor.
Mücella
TİMAŞ YAYINLARI
Prof. Dr. Nazan Bekiroğlu
Ürünü İncele
Hatırlayaamıyorum ama Nazan Bekiroğlu'nun ilk okuduğum eseri olabilir. Seneler geçti hala anımsarım, ara ara rüyamda görürüm Mücella'yı, tabii nedendir bilmiyorum. Çok akıcı ve keyif verici bir kitaptı. Kütüphanenizde bulunmalı mı? Eksik olsa bir şey kaybetmezsiniz ama olsa da fena olmaz hani. :')
Tevhid ve Toplum
PINAR YAYINLARI
Celaleddin Vatandaş
Ürünü İncele
O kadar sürükleyici ve manalı ki. Muhakkak okunmalı, muhakkak el altında bulunmalı.
Bu Ülke
İLETİŞİM YAYINLARI
Cemil Meriç
Ürünü İncele
Cemil Meriç'i kütüphane raflarında gezerken Bu Ülke kitabıyla tanıdım ve benim için Cemil Meriç efsane bir yazar oldu. Bütün eserlerini okumayı istiyorum.
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
ÖTÜKEN NEŞRİYAT
Peyami Safa
Ürünü İncele
Liseden önce okuduğum ilk kitabımdı. Hala aklımdadır. Hala bir numaramdır. Aşığım bu yazara be kardeşşim!