timsahlar

Mesaj Gönder

Yorumları

13Yorum
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
ÖTÜKEN NEŞRİYAT
Peyami Safa
Ürünü İncele
Türk edebiyat tarihinin ilk psikolojik romanı olan Dokuzuncu Hariciye Koğuşu; her yaşta insanın okuyabileceği derin melankolik yanı olan ve mutlak okunması gereken bir eser.
Fatih Harbiye
ÖTÜKEN NEŞRİYAT
Peyami Safa
Ürünü İncele
Karakterleri ile o dönemi doğu-batı ekseninde çok iyi yansıtan bir eser. Peyami Safa'nın en iyi eserlerinden birisi.
Karabibik
SİS YAYINCILIK
Nabizade Nazım
Ürünü İncele
İlk köy romanı olan eser, sizi köy yaşamına sürüklüyor ve bir çırpıda bitiriyorsunuz. Kütüphanenizde mutlaka olması gerek bir eser.
İngilizce Bulmacalarla Kahve Molası -1
KARBON KİTAPLAR
Alev Yıldırım
Ürünü İncele
İngilizce kelime hazinenizi geliştirmek için eğlenceli bir kitap. İkinci kitabı da almayı düşünüyorum.
En Önemli 1000 Sözcük Farsça & Temel Sözcük Hazinesi
FONO YAYINLARI
Ahmet Çelik
Ürünü İncele
Farsça öğrenmek için güzel ve faydalı bir kaynak. Yazım yanlışları her ne kadar biraz can sıkıcı da olsa bu alandaki kitapların azlığı sebebiyle bir kaynak olarak kullanabilir ve Farsça dili temel düzeyde basit cümle kurmalar öğrenilebilir.