bil_ginc91

Mesaj Gönder

Yorumları

5Yorum
İşgal ve Direniş 1919 ve Bugün
CEVİZ KABUĞU YAYINLARI
Hulki Cevizoğlu
Ürünü İncele
tarih tekerrürden ibarettir diyenler için güzel bir örnek ... 1919 'da yaşanaları , milli mücadele dönemini ve düşman asker ve yanlılarının yaptığı eziyetleri anlatmakla birlikte o zamanı bügünle kıyas etmekte ''yunanlaıların yapyığı eziyetler,istanbul hükümetininn tutumu VE M. KEMAL ATATÜRK'ümüzün tutumu '' hepsi bu kitapta ( iyi okuma
lar )
Efendi 2 / Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı
DOĞAN KİTAP
Soner Yalçın
Ürünü İncele
araştırmacı yazarların en önemlilerinden biri olan soner yalçın den yine güzel bir kitap .....
kitap günümüzden geçmişe uzanıyor ve müslüman dediğimiz kişilerin ve toplulukların esas yüzünü gösteriyor SEBATAYCILAR MİSYONERLER müslüman görünüpte gizlice ibadetlerini yapanlar ve buna benzer şeyler .... ( İYİ OKUMALAR ))
Antikacı Dükkanı
AMFORA YAYINLARI
Charles Dickens
Ürünü İncele
bir gece karanlığında başlıyor hikaye ve yine bir gece karanlığında bitiyor ... yaşlı bir antikacının küçük torununun hikayesi bu ; hayat okuluna küçük yaşta başlamış ve sıska ve güzel bir kızın .
Bir antikacı dükkanında dedesiyle berebar yaşamını sürdüren NELL'in ayakları nasırlarla dolu ve acı günleri dedesinin onu refah yaşatma arzusuyla kumara başlamasıyla başlar. onlar kaçıp giderler oralardan tabii yazarda onlarla meraber ... GÜZEL VE DIRAMATİK BİR ROMAN ( iyi okumalar )
Tüh!
DOĞAN KİTAP
Metin Uca
Ürünü İncele
aslında tüm içeriğini kitabın şekli anlatıyor size .... yinede siz açın ve okuyun ilginç ve bi o kadar da ürkütücü tahliller var içinde ...VE bizim görmeye alışkın olmadığımız paraların bol sıfırlı rakamları. ( uyarı : KİTAPTAN SONRA tansiyonunuzu kontr ediniz. )
Hedef Türkiye / Türkiye'nin Hedefi / Hedefteki Türkiye
ALFA YAYINLARI
Oktay Sinanoğlu
Ürünü İncele
kısa bir hikaye ile başlayan ve sonrasında TÜRK'ü ve onun nefes almasında en önmeli etken olan TÜRÇE'yi tehdit eden ve etmekte olan tüm gerçekleri enine boyuna anlatan sürükleyici ve etkileyici bir kitap.