KY-5496658

Mesaj Gönder

Yorumları

22Yorum
Ne İdik Ne Olduk
KUBBEALTI NEŞRİYAT
Samiha Ayverdi
Ürünü İncele
hem dilde hem tarihte hem mimaride hem sanatta hem içtimaî hayatta hem kültürde hem an’anelerimizde ve hatta dinimizde bile batıya karşı verdiğimiz tavizlerin bizi nereden nereye sürüklediğini anlatan acıklı bir hatırat kitabıdır. Evet bizmişiz o şairin dediği “Cihân-ârâ cihân îçindedir ârâyı bilmezler/O mâhîler ki deryâ içredir deryâyı bilmezler” Bir zamanlar parmak ısırttığımız batının karşısında, günümüz hezimetinin en vurucu ve en yaralayıcı sözcülüğünü yapan bu kitabın, çoktandır kullanma lüzumunu görmediğimiz aklımızı başımıza getirebilmek için senede en azından 2 kere okunması gerektiğinin kanaatine vardım.
Gülce
TİMAŞ YAYINLARI
Ömer Lütfi Mete
Ürünü İncele
Gülce şiiriyle tanıdığım büyük usta, çok derin ve yalın şiirleri var
Dua (Evrâd-ı Şerîfe) Cep Boy Arapça+Türkçe - Yumuşak Kapak
SERVER YAYINLARI
Kolektif
Ürünü İncele
Hem Türkçe hem Arapça basım ile okuma kolaylığı hem de cep boy olduğu için taşıma kolaylığı sağlıyor… ben çok beğendim mutlaka elinizin altında olmalı böyle bir kitap… dua ibadet özüdür.
Türk Edebiyatı Tarihi
DERGAH YAYINLARI
Agah Sırrı Levend
Ürünü İncele
Kitap incelemesi maksadıyla satın almıştım. Kaynak kitap olarak kullanılabilir.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü
DERGAH YAYINLARI
Ahmet Hamdi Tanpınar
Ürünü İncele
Ahmet Hamdi Tanpınar okumaya bu kitapla başladım. Muhakkak okunması gereken bir yazar ve kitap. Edebiyatımızın seçkin isimlerinden ve kitaplarından