nazmi.turk

Mesaj Gönder

Yorumları

7Yorum
Atatürk Nasıl Öldürüldü? 70 Yıldır Gizlenen Büyük Sır
Ürünü İncele
Bu kitabı ilgi çekici birşey diye aldım.
ATATÜRK düşmanlığını Nihal Atsız eliyle yapan bir tarikat kitabıdır.
Üstelik Atsız hocayı dinsiz diye reddeder bu taife...
Yayınevinizden aldığım son kitap oldu...
Bilesiniz...
Sahte bir yazar sahte bir iddia ve sahte bir konuda yazılmış çirkeflikler.
Gelelim esas konuya:
Merhum Mehmet sarıyıldırım Adana İ.T.:Akademisi'nde memur idi.
İçki sigara kullanmaz, dindar bir insandı.
28 yaşında sirozdan öldü.
Kronik sıtması var imiş, sıtma karaciğerini tahrib etmiş.
Hepatitlerin her biri de siroz yapabilir.
Sadece alkol değil.
Alkol sirozu ağırlaştırır elbette...
Doktorlarının cehalet ve yağcılığı araştırılmalıdır.
Kitap yzarına da eseflerimi iletirim.
Ya yazma ya da emek harca da yaz.
Bedava para, dolandırıcılık geliri gibidir.
Kimseye yaradığına inanmam...
Saygılarımla...
Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok
HARMONİ YAYINLARI
Osman Pamukoğlu
Ürünü İncele
Bir Asker ancak böyle yazmalı...
Önce de çok yazan oldu, sonra da...Hiç biri açık,net,kesin ve emrindeki personelle ile birlikte dağlarda vadilerde , ovalarda derelerde düşmanla boğazlaşmış mert bir generalin ifade gücüne ulaşamadı.
Böyle askerlerin fazla yükseltilmemesi makamlarına aynı imtihanları vermeden gelenlerin prensibidir.
Görevini adam gibi yapan ve şerefini verdiği şehitlerin kanına ihanet etmeyerek taşıyan bir askerin önünde saygıyla eğilirim.
Bozkurtların Ölümü
İRFAN YAYINEVİ
Hüseyin Nihal Atsız
Ürünü İncele
Türkçenin büyük ustası ve Türk Mitolojisinin çağdaş bölümünün yaratıcısı olan yazarı rahmetle anmaktayım.
İmzalı kitabını ilk okul son sınıf Türkçe imtihanı öncesindeki gecede 1959 Haziran'ı ilk haftasında sabahlıyarak okumuş ve Kitabı Kürşad ve arkadaşlarının sonuna ağlıyarak bitirmiş idim.
Yeniden aynı duyguları yaşadım dersem inanınız.
Siyasi ve sosyolojik yönden görüşlerine katılmadığım yazarın bir şair, romancı, Tarihçi ve Türkolog olarak daima hayranı oldum...
İkram ettiği Kımız'ı içmek şerefine ulaştığım son yıllarında bir kısa süre "kim nerede olursa olsun O'nun ırkının şeref taşan efsanesinde" olduğuna tanıklık etmiş idim.
Barbarlıklar Çatışması
EVEREST YAYINLARI
Gilbert Achcar
Ürünü İncele
Derin bir ve stratejik bakış Tam Bağımsızlık ilkesi ile ve bir devrim ile kurulmuş bir cumhuriyete karşı devrimlerle yaklaşımı ortaya koyuyor.
Atatürk'ün hedefi olarak yutturulmak istenen AB, milletimizin kan ter ve gözyaşı bahasına ellerinden hürriyetini geri aldığı batılı emperyalistlerden ibarettir.
Yazar uzun yıllar zor şartlar altında asker olarak alınteri ve göznuru ile hizmet verdiği vatanına ve milletine her zaman ve her yerde bağlılık andı verdiği cumhuiyetine hizmete devam etmektedir.
Saygılarımla...
Avrupa Birliğine Neden Hayır 2
ÖTÜKEN NEŞRİYAT
Suat İlhan
Ürünü İncele
İlk okuduğumda aşırı bulmuş ve bu düşüncemi belirterek eleştiri de almıştım.
Zaman içinde açıkça görebildiğim, benim dahi gerçekleri açıkça görebileceğim kadar vahşice uygulamalar fanatik Musevi ve Evangelist Hristiyan inanjı ile para hırsının ne kadar yıkıcı olabileceğini gösterdi.
Armagedon inancı dünyayı ve museviliği bir yokoluşa sürüklemekte...
Sonumuz hayolsun dilerim.
Saygılarımla...
1 2