Yorumları

18Yorum
Felatun Bey İle Rakım Efendi
ANTİK YAYINLARI
Ahmet Mithat Efendi
Ürünü İncele
Ahmet mithat efendi geçimini kalemiyle sağlayabilen ender yazarlardan biridir.Eserlerinde halkı eğitmeyi amaçlamıştır.Bu kitabında da dönemin büyük bir sosyal sorunu olan yanlış batılılaşmayı işlemiştir.Gerçekten de hala toplumumuzda olan Felatun Bey gibilerinin okuması gerekir. Ayrıca kitapta karakterler ve isimleri uyumludur. ancak yazarın sık sık araya girmesi biraz akıcılığı bozuyor.Yinede okunmasını tavisye edebileceğim bir kitap.
Bir Varmış Bir Yokmuş
EVEREST YAYINLARI
Ayşe Kulin
Ürünü İncele
okuduğum ve beğendiğim en güzel kitaplardan biri diyebilirim.Gerçekten sürükleyici.Kitabı elinizden bırakmak gelmiyor.Ayşe kulin nin kitapları zaten çok başarılı..Ayrıca kitabın basımı da dikkatinizi çekiyor..
Benim Adım Kırmızı
İLETİŞİM YAYINLARI
Orhan Pamuk
Ürünü İncele
Bana kalırsa eser o kadar da sürükleyici değil.. Olayların karışıklığı okumayı zorlaştırıyor bence..Akıcı değil okuyucuyu da pek sürüklemiyor.
Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç - Melek Sanmıştım Şeytanı
EVEREST YAYINLARI
Hüseyin Rahmi Gürpınar
Ürünü İncele
Kitabın çok okunmasını sağlayan durum bence kitabın doğallığı.Okuduğunuz zaman çevrenizden bir şeyler bulabiliyorsunuz.Natüralist bir yazar olan H.rahmi gürpınar akımın özelliklerini kitabında çok güzel kullanıyor.
Yarattığı kahramanlarının herbirinin doğal konuşması olayların yanlış anlaşılması kitabın eğlenceli yanları.Fakat şu da bir gerçek ki yazar günümüzde kullanılmayan deyimleri söz gruplarını çok sık kullanıyor.Bunun için anlamada biraz zorluk çekebilirsiniz..Onun dışında çok güzel kitap..
On Bir Dakika
CAN YAYINLARI
Paulo Coelho
Ürünü İncele
kitabı okuduğunuz zaman kendinizi başkalrının yerine koyabiliyorsunuz.yazarın uslubunun çok iyi olması ve anlatımdaki akıcılık olayla birleşince güzel bir kitap çıkmış orataya.Bence insana başkalarını anlamayı öğretiyor.Ve görünen şeylerin aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını.