Gülçin Gürhan

Mesaj Gönder

Yorumları

10Yorum
Mutlu Su Aygırı
TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI
Richard Edwards
Ürünü İncele
Hikaye güzel ama tekrarlar kızımın sabrını zorluyor, belki daha büyük yaş grubu için uygun olabilir. Selçuk Şirin hocanın söylediği gibi çeviri eserlerde öykü ne kadar güzel olsa da okurken bir akmama durumu oluyor ne yazık ki ve küçükler ilgiyi kaybediyor. Bir de kitaplar ebat olarak büyüdükçe çocukların kendilerinin elleriyle tutup rahatça inceleyebilmesi zorlaşıyor. Özellikle böyle yatay kitaplar da sıkıntı.
Ay'ı Kim Çaldı?
YAPI KREDİ YAYINLARI
Helen Stratton Would
Ürünü İncele
Sevimli bir öykü, ancak yabancı bir yazarın eseri ve öyküdeki hayvanlar bizim çocukların sıklıkla gördüğü/duyduğu hayvanlar da değil gececil hayvanlar ve bu yüzden 3-4 yaş altına pek çekici gelmedi, miniklere çok da uygun değil diyebilirim :)
Annemin Çantası (Sert Kapak)
YAPI KREDİ YAYINLARI
Sara Şahinkanat
Ürünü İncele
Anne çocuk ilişkisini sıcak bir şekilde vurgulayan bir öykü, ben 2,5 yaşındaki kızıma almıştım ama bence çizimler daha büyük yaşlardaki çocuklar için daha uygun.
Şu Yaramaz Tavşanlar
TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI
Ciara Flood
Ürünü İncele
2,5 yaşındaki kızmın çok sevdiği bir kitap, ben de o sevimli tavşanlara bayılıyorum. Hikaye çok sıcak ve anlamlı, çizimler harika.
Üç Kedi Bir Dilek
YAPI KREDİ YAYINLARI
Sara Şahinkanat
Ürünü İncele
2,5 yaşındaki kızım çok seviyor, her gece uykudan önce okuyoruz. Öykü çok sevimli ve sıcak, çizimler de çok güzel. Diğer kitabı da alacağım.
1 2