ahmethozkan

Mesaj Gönder

Yorumları

4Yorum
Aşk (Pembe Kapak)
DOĞAN KİTAP
Elif Şafak
Ürünü İncele
''Bektaşi ve Mevlevi düşüncesi bağlamında İslam'da Kadın Kurgusunun PARÇALANIŞI'' adlı yüksek lisans ''tez''inin yazarı Elif Bilgin'in son eseri AŞK , Aşk'ın pazara düşürülmesi için ''kurgulanmış/servis edilmiş'' ideologya ürünü hezeyanlardan öteye geçememiş ve bu durumun has okuyucuların gözünden kaçmasında imkan bulunmayan ve bilakis tüm çıplaklıgıyla ortada duran ve fakat avam'ın zihin telakkilerinin ifal edilişine tekrar şahit olduğumuz yadsınamaz bir vakıa olarak önümüzde durmaktadır.Ve Hala bu kitabın okuyucusu olmak için çırpınanlara bir öğüt olması babında kaleme alınmış bir yazı niteliği taşıması ümidiyle yazılan bir eleştiridir okuduğunuz.EDİTÖRE NOT: Kitabın rengi, yazı stili, kapagının kaç cm olduğu çok önemli değil.
Bir Ruh Macerası
TİMAŞ YAYINLARI
Ayşe Şasa
Ürünü İncele
Kitapta İsmet ÖZEL ile ilgili yazılanların dikkat-i celbe değer olduğu kanaatindeyim.<br />Kitap, İsmet ÖZEL okurlarına tavsiye edilir.
İtiraflarım
ANTİK YAYINLARI
Lev N. Tolstoy
Ürünü İncele
Bir Beşer'in ''İnsan olmak'' sürecinde akamete ugrayışına bir misal teşkil etmesi bakımından ve bağlamında Tolstoy okumalarında öncelere alınması gerektiği kanaatimi kuvvetlendiren ve delillendiren kitap.Eski Tolstoy-Yeni Tolstoy ayrımının fark edilmesi için okunmasını taliplerine tavsiye ederim.
Kasabanın En Güzel Kızı
METİS YAYINLARI
Charles Bukowski
Ürünü İncele
Geç kalınmış ve fakat geç kalınmışlığının anlamlandırdığı duygu ile söylememekten imtina ettiğim bir yorum;
Kitapta ''Türk'' lük ile ilgili iki yorumun Batı Kafasında ne'ye tekabül ettiğinin dikkatli okunması gerektiği kanaatindeyim.
Kitabın geri kalanı erotik hezeyanlardan farksız...