armina_1609

Mesaj Gönder

Yorumları

2Yorum
Gabriel'in Cehennemi (Ciltli)
OPTİMUM KİTAP
Sylvain Reynard
Ürünü İncele
Evet kesinlikle Grinin elli tonu kitabındaki kişilik özellikleri kızıların durumlarının iyi olmaması erkeklerin onların karnını doyurma takıntıları,hediye vermek istemeleri kızların kabul etmemesi, kızların dudaklarını ısırmaları, iki kızında masum olması...... Ama grinin elli tonu ile karşılaştırınca bu kitap da cinsellik yok diyebiliriz .Kitabın en sonunda beraber oluyorlar, iksininde sır sır korkunç sır dediklerinde acaip şeyler geliyor akla ama fos çıkyor yani abartıldığı kadar bir şey yok. Gabriel'in kızı kurtarmak için dövüşmesi hoştu ama grinin elli tonundan sonra hele de o beklentiyle okuyunca sıkıcı geldi.
armina_1609
armina_1609 25 Aralık 2012 kitabın sonunu ve en heyecan verici şeyi söylemeseydin hoş olurdu be arkadaşım. kitaptan şuanda soğudum yani.
Kırmızılı Kadın
İNKILAP KİTABEVİ
Eileen Goudge
Ürünü İncele
kırmızılı kadın.... aşkın ta kendisi. tutkunun ta kendisi. hayat mücadelesinin ta kendisi. annelik işgüsünün ve annenin yapabileceği herşeyin ta kendisi......<br />olaylar okadar güzel ilerleriliyorki o insanların nasıl v nerede ne şekilde karşilaşacağını sabırsızlıkla bekliyorsunuz.