Serhat KANITEMİZ

Mesaj Gönder

Yorumları

19Yorum
Bazuka
METİS YAYINLARI
Murat Uyurkulak
Ürünü İncele
Hikayelerden en çok Pembe'yi sevdim ben. Diğerlerini az sevdim demiyorum ama Pembe'yi çok sevdim. Anneannesi(babaannesi de olabilir) torununa öreceği kazağın yününü kırmızı yerine -yanlışlıkla- pembe alınca küçük çocuğun hayatı alt üst olmaya başlıyor ki gerçekten enfes bir trajikomiklik var. Toplumdaki "erkek adam pembe giymez" algısına gönderme yaptığı gibi, bireyin çocukken yaşadığı bir olayın hayatını ne derece etkileyebileceği hususunda da iyi bir örnek.
Resmi Tarih Yalanları
PROFİL KİTAP
Yavuz Bahadıroğlu
Ürünü İncele
Doğru diye kabullendiklerimiz ne kadar doğru ? Kitap beynimizin gerçek olarak kabullendiği olayların esasında hiç de öyle olmadığını ortaya koyma gayreti içerisinde .. Ezber bozucu ..
Korkma Ben Varım
İLETİŞİM YAYINLARI
Murat Menteş
Ürünü İncele
Çocuk kıza aşık olur .. Kız ise kötü adama aşıktır fakat sonra farkeder ki kötü adam çok da kötü değildir .. Enteresan olaylar arasına sıkıştırılmış ince bir aşk hikayesi ..
Don Kişot'un Dönüşü
OKUYAN US YAYIN
G.K. Chesterton
Ürünü İncele
Murat Menteş'in okuduğu kitaplar listesinde gördüm, sorgulamadan aldım ..
Adnan Menderes'in Günlüğü
ŞULE YAYINLARI
Taşkın Tuna
Ürünü İncele
Bir kere çok akıcı .. Genel olarak sıkıcı görülen tarihi Adnan Menderes'in ağzından tüm detaylarıyla anlatmış .. Fakat kafama takılan soru , kitabın önsözünde bu bilgileri bir ruh çağırma seansında Adnan Menderes'in kendisine verdiğini söylüyor . Yazara mesaj atmama rağmen cevap alamadım . Çok önemli mi bilmiyorum çünkü bilgiler tamamiyle gerçek .. Ve akıcı anlatılmışlar .