yeşil0101

Mesaj Gönder

Yorumları

6Yorum
Işıklar Açık Kalsın
HECE YAYINLARI
Mehmet Kahraman
Ürünü İncele
Okuduğum en iyi öykü kitaplarından biri Işıklar Açık Kalsın. Aynı anda pek çok hayata dahil oluyor okur. Akıcı ve sıkılmadan okunuyor. Büyük keyif aldım okurken.
Zafer Yahut Hiç
DERGAH YAYINLARI
Mustafa Kutlu
Ürünü İncele
buradaki mesajları okuyunca ben hangi kitabı okudum diye merak ettim. tamam ben de okudum. kutlu iyi bir hikayeci. ama bir hikayede tutarlılık diye bir şeyin olması gerekmiyor mu? hangi yılın hikayesini yazdı. 2010 da böyle bir belde var mı? tam gün yasasındah haberi olduğuna göre 2010 nun hikayesi. ya, bir beldede polis karakolu gören var mı? ya da bir ambulans. hadi bunları geçtik, neredeyse bütün hikayenin tesadüflerle ilerlemesi normal mi? ya da ben normal bir okur değilim.
Patasana
DOĞAN KİTAP
Ahmet Ümit
Ürünü İncele
güzel bir üslupla yazılmış harika bir roman. yalnız dikkatinizi çektimi bilmiyorum; olay kendiliğinden çözülüyor. ne kahramanın, ne de yüzbaşının hiçbir dahli yok. ben çok kötü oldum. o zaman esra ile yüzbaşı neden aşk yaşıyor. bu durumda yüzbaşı gereksiz bir karakter olarak orada duruyor. okura resmen eziyet edilmiş. bir olay kendi kendine çözülürse kahramana ne gerek var.
Görünmeyen
CAN YAYINLARI
Paul Auster
Ürünü İncele
beklediğim gibi değildi. içeriğini, ne anlatıldığını önemseyenlerin dikkatini çekmek isterim. cinsel fantazileri edebiyat olarak görmüyorum.
Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
İLETİŞİM YAYINLARI
Milan Kundera
Ürünü İncele
güzel ve doyumsuz bir roman. yalnız varoluş hafifliğin veya ağırlığının sadece cinsel özgürlük olarak kalması pek gerçekçi görünmüyor. o konuda zaten yeterince özgürler. asıl sorun varolmadaki sıkıntı. bunları düşünmezsek güzel bir kitap.
1 2