manikolya

Mesaj Gönder

Yorumları

9Yorum
Bilinmeyen Atatürk-Celal Bayar Anlatıyor (Cep Boy)
TRUVA YAYINLARI
İsmet Bozdağ
Ürünü İncele
ATATÜRK İLE İLGİLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM BU ESERİ HEYECANLA <>ALMIŞTIM Kİ ONU ANLATAN HER ESER BANA HEYECAN VERİR,ANCAK BİRAZ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM YARIDAN ÇOĞUNDA CELAL BAYAR KENDİ YAŞAMINI , ÖZELİLİKLE DARBE İLE İLGİLİ OLANLARI ANLATMIŞ,ASLINDA ONLARDA GÜZELDİ ANCAK KEŞKE ONLARI YAZAR BAŞKA BİR KİTAPTA TOPLASA İDİ.
Büyük Türk Part Devleti (M. Ö. 247-M.S. 224)
TÜRK DÜNYASI ARAŞTIRMALARI VAKFI
Begmurat Gerey
Ürünü İncele
ilk yorum benden olacak bu kitap için .Bu kitabı okuyunca tarihimizi ne kadar az bildiğimizi daha iyi anladım.Her geçen gün zengin tarihimiz ve kültürümüz biraz daha gün yüzüne çıkıyor ve bu bana çok büyük mutluluk ,aynı zamanda kendimize güven duygusu kazandırıyor. Türk olmakla daha çok gurur duyuyorum .Bu kitapda da orta asyada yaşamış olan bir türk devleti anlatılıyor ve neden bugüne kadar bu devleti bilmediğimizin nedenleri açıklanırken ,dünya kültürüne ve tarihine Türklerin ne kadar çok katkısı olduğu da vurgulanıyor.
Bozkırın Sırrı Türk Peygamber
PROFİL KİTAP
Ahmet Turgut
Ürünü İncele
Bu kitapta kendimden çok şy buldum.Çocukluğumda kendi ailem ve çevremde gördüğüm bir çok geleneğin ön-türklerden beri var olduğunu anladım .Özellikle evlilik ve yeni doğan bebeklerle ilgili bir çok uygulamanı.Bbunları öğrenmek beni mutlu etti .Kendimi herzamankinden daha çok türk hissettim .Bir Türk peygamber vat mıdır bilmiyorum ama bu ktap okumaya değer.
Fikriye Hanım (Cep Boy)
PEGASUS YAYINLARI
Fatih Bayhan
Ürünü İncele
Atatür'le ilgili okuduğum en etkileyici ve hüzünlü kitap.Bu kitabı okurken Atatürk'ün de herkes gibi bir insan olduğunu çok iyi anlıyoruz.Ve tabiki koşulsuz sevginin ,aşkın değerini.Hep savaşan ,ülkesi ve milleti için mücadele eden bu adamın hayatına yakından bakmak isteyenler için tavsiye ederim .
Kayıp Gül (Karton Kapak)
TİMAŞ YAYINLARI
Serdar Özkan
Ürünü İncele
Bu kitap kamu oyuna boşuna pohpohlamışkar .niçin olduğunu bilmiyorum ama bana bu kitabın konusu taklit gibi geldi.
1 2