nergis2003

Mesaj Gönder

Yorumları

59Yorum
0-1- Başla!
REMZİ KİTABEVİ
Dr. Şirin Seçkin
Ürünü İncele
HA-Rİ-KA. O kadar dolu ve yararlı bir kitap ki.İyi ki almışım.Bir çok şey öğrendim. Bebeğinizi beklerken ve dünyaya geldiğinde yaşayacağınız problemler için çözümler sunulmuş,bilgilendirilmiş.
Anneee! Anne Oluyorum!
REMZİ KİTABEVİ
Ayşe Aydın
Ürünü İncele
Tüp Bebekle hamile kalmadım ama bu kitap çok işime yaradı. Hamilelik sürecinde okunacak şunu yapın bunu yapmayın tarzı teorik,düz,sıkıcı bilgilerin olduğu bir kitabı alıp okumaktansa iyi ki bunu almış okumuşum.O kadar çok şey öğrendim ki. Bitmesin,devamı da olsun istedim. Kah ağladım kah güldüm.İyi ki yazmışsınız bu kitabı Ayşe Acar. Kitabı okurken google'da ismini arattım kimmiş diye merak edip, eşiyle ayrıldığını okuyunca çok üzüldüm,kitapta öyle sıcak sevgi dolu bir ilişki gördüm ki,nasıl yani,nasıl olur böyle bir şey şaşkınşığı yaşadım ama hayatta hiçbir şeyin garantisi yokmuş demek ki.en mükemmel görünen,harika giden şeyler bile bitebiliyormuş.Birkaç gün önce yeniden evlendiğini okudum,inşallah çok mutlu olur.Bu güzel kitapla hamilelik sürecime kattığı pozitif katkıdan ötürü kendisine buradan çok çok çok teşekkürler.
Kemal Hadi Gel, Bi Kahve İçelim
DOĞAN KİTAP
Gül Sunal
Ürünü İncele
Çok güzel ve içten bir kitap olmuş. Bir röportajında "zaman sıralamasına göre değil,içimden geldiği gibi, aklıma geldiği gibi yazdım,ben yazar değilim.doğal bir kitap olsun istedim." demişti,öyle de olmuş. Kitabı okurken çok ağladım,çok güldüm.Bir sayfada ağlamış,gözlerim yaşlıyken hemen yan sayfada bu kez kahkahadan yaşardı gözlerim. Kemal Sunal çok disiplinli,kuralcı,prensipli bir insanmış ve bunlar eşi için bile geçerliymiş. Evlerindeki kostüm odasına kimseyi sokmazmış bir zarar görmesinler diye,eşi bile odaya girecekse rahmetlinin eşliğinde girip çıkarmış.Bir çok acı-tatlı anılar dolu kitapta.Güzel yaşamış,bir dolu anı ve dost biriktirmişler.Okunası bir kitap.
Sıcak Buz
EPSİLON YAYINEVİ
Nora Roberts
Ürünü İncele
Çook beğenerek okuduğum kitaplardan biri. Oldukça uzun zaman geçti ve yorum yapmadığımı farkettim. Macera,aksiyon biraz da aşk derken ortaya oldukça sürükleyici bir kitap çıkmış. Sevdiğim kitapların arasında, tavsiye ederim.
Üç Yanlış Üç Ceset
ALTIN KİTAPLAR
Agatha Christie
Ürünü İncele
Çok gayret etmeme rağmen kitabı bitiremedim,zar zor ortasına kadar gelip,direkt sonuna geçtim.Çok sıkıldım okurken. Sıkı bir Agatha okuyucusu olmama rağmen, bu kitabından tat alamadım.