Cinayet İlanı
Cinayet İlanı

Kitapyurdu Fiyatı: 255,20TL

Ürüne Git
223Yorum
Sonunun ters köşe ile bittiği harika bir kitaptı.
Agatha'nın kitabı bitirene kadar sonunu tahmin etmek için kafa yorduğum, ama sonunda yine beni ters köşe eden kitaplarından biri. Sürükleyici ve güzel bir kitap.
Yeni bir Marple hikayesi Cinayet İlanı. Gazeteye günü gününe saati saatine bir cinayet işleneceğine dair bir ilan veriliyor. Konu komşudan da bu ilanı duyan geliyor. Kalabalık bir ekibin içinde, elektrik kesiliyor ve gerçekten bir cinayet işleniyor. Kimdi neydi nasıldı diye düşünürken okuya okuya iki yüz sayfayı nasıl bitirdiğinin farkına varmıyor insan. Gel gelelim kitabın karakter listesi biraz kalabalık. Kim kimdi diye düşünürken Yüzyıllık Yalnızlık okur gibi hissettim kendimi yer yer. Bir aile ağacı olmasa da, kitabın başında bir karakter listesi mevcut. İtiraf etmek gerekirse ben katilin kim olduğunu bulamadım. Bahanem ise bir önceki cümlede gizli: Çok fazla karakter vardı, kimin kim olduğunu öğrenemeden kitap bitti. Polisiye severim, çözdüğüm polisiye daha çok severim, çözemediğim polisiye sevmem ama saygı duyarım. Kitap saygımı kazandı.
kişi sayısı fazla olaa da keyifli bir roman.
Agatha okuyanların aşina olduğu bir polisiye kurgu kitabı. Kitap güzel, sürükleyici. Yalnız çok fazla karakter var. Bu bakımdan inanılmaz yorucu. Kimin kim olduğunu aklımda tutmakta zorlandım. Keyifli okumalar dilerim.
miss marple ile tanıştığım kitap. sonu her zaman ki gibi tahmin edilemez ve şaşırtıcı beğenerek merak okudum.
Diğer kitapları gibi merak uyandıran bir kitap
Agatha seviyorsanız rafinizda olması gereken bir kitap.
Beğenmeyen arkadaşları görünce şaşırdım açıkçası dikkatli okumadılar sanırım. Alanında çok çok başarılı bir yazar her eseri ayrı güzel kesinlikle tavsiye derim
Poirot yok ama yünede güzel kitap
En iyi kitaplarından değil yine de idare eder.
Her ne kadar poirot serisi kadar mükemmel bulmasamda , yazar yine güzel kurgulamış.
Nefes kesici ve sürükleyici bir kitap... Agatha sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Tipik bir Agatha Christie romanı. sonu beklenmedik, her sayfada tamam katil kesin bu deyip bulamamak ... Yıllar sonra tekrar okuduğumda aynı duyguları hissettiren ender yazarlardan. Tavsiye ederim.
Polisiye severler bayılacaktır.
Agatha Christie hiç bir zaman okuyucularını üzmedi. her zamanki gibi beklentileri boşa çıkarmayan bir kitap
''Agatha Christie ne yazsa okurum.'' diyenler kaçırmasın.
Yerel gazetede çıkan bir ilan bütün Chipping Cleghorn köyü sakinlerini heyecanlandırır. İlanda 29 Ekim Cuma günü saat 18.30'da Little Paddocks'da cinayet işleneceği yazmaktadır. Herkes, bu ilanın bir şaka mı, yoksa yaşlı Bayan Letitia Blacklock'u tehdit etmek için verilmiş bir ilan mı olduğunu düşünmektedir. Bütün sakinler o günü sessizce beklemektedir. Köyde bulunanların arasında Miss Marple de bulunmaktadır. O gün geldiğinde merakına yenik düşen komşular saat 18.30'a gelmeden Little Paddocks'da belirir. Ve saat tam 18.30'da ışıklar söner ve ev karanlığa bürünür.
Cinayet romanlarının taçsız kraliçesinden, okuması zevkli bir klâsik daha.
Yazara yakışan bir romandı. Christie, kendisinin çok fazlaca okur kitlesine sahip olduğunu bence bilmeliydi. Bu kadını aşırı derecede seviyorum.