5Yorum
e_c
Kitapkurdu
22.02.2016
Yıldız Hanım'ın beğenerek okuduğum ve her hikayesinden farklı lezzet aldığım hikaye kitaplarından
Abdullah Ç.
23.02.2015
Yıldız RAMAZANOĞLU hanımın samimiyetini her zamamn takdir etmişimdir ve hoşuma gitmiştir. Hikayeleri de çok sıcak. Çok duygusal. Zaten dili de akıcı ve çabucak bitiyor.Tavsiye ederim.
kelemek
02.06.2011
geneli melankolik hikayelerle dolu olmasına rağmen gece kuşunu oldukça begedim. olayın kahramanı kızın düşünceleri hayalleri benimkilere çok yakındı..<br />belkide bu yüzden çok sevdim yakın buldum kendime. yazarın dili ve anlatımı oldukça güzel oluşu zevkle okunur hale getiriyor kitabı.
Hıfsullah Altaçlı
Kaşif
Sıkılmadan, bir çırpıda, edebiyatın zevkine vararak okuyabildiğim kitaplardan biri. Yazarın diline, eline sağlık. “Teyzemin Aynasız Günü”, “Anemon Çiçeği” güzel hikâyeler.<br />“Geç kalmıştık kolay yoldan mutlu olmak için. Birden doyumsuzluk zili çalmış da mutsuzluk kampanyası başlamış gibi kederliydi şimdi herkes. İnsanlar kendi gölgelerini bile kıskanır olmuştu.” "Gast Arbeiter" hikâyesinden.
mehmetyasingokce
Kitapkurdu
11.07.2008
KİTAP BİRKAÇ HİKAYEDEN OLUŞUYOR VE TÜM HİKAYELER DE BİRBİRİNDEN SICAK.. HEMEN BİTECEKTİR KİTAP EKLİNİZDE