7Yorum
KY-574749
Tolstoy okurken gerçek hayatı da okuyorsunuz.
Tuncay Yeter
bu sitede dünya klasiklerinin çoğunda hangi yayınevi olursa olsun satışın olmadığı ve tükendiği yazıyor. nasıl bulacağız?
selimcan21
Günlüklerinde ,Valeriya Arseneva'ya ilgi duyduğu belirtiliyor.(komşu toprak sahibinin kızı)Günlüklerde başını döndürdü ifadesi kullanılıyor.Bu düşkünlük kısa zamanda sönüyor ve 1857 yılı başında bu ilişki sona eriyor.<br />1859 yılı 16 şubatında Aile saadeti romanı üzerinde çalıştığını günlüğünde kayda geçiriyor.9 nisanda romanı <br />bitirdiğini yazıyor günlüğüne.9 mayısta Aile Saadetini aldığını yazıyor.Bu ikinci bölümün kanıtları.Güzel sevimli bir kitap, baskısı, çevirisi,kapağı gayet iyi.
su_misali
Kitapkurdu
genç bir kadının kendinden yaşlı bi adama aşkı evlilikle sonuçlanıyor ancak istekleri bitmiyor..bu istekler zamanla aileye bir gölge gibi çüküyor...akıcı anlatımı sade bi yapıt bi çırıpda bitirdim
zinn
çook harika bir kitap herkese tavsiye ederim.
mehmet1774
tolstoy romanın yanına kendi düşüncelerini de katarak insana aynı zamanda hayat dersi veriyor
gün_batıyor
çok ilginç bir aşk hikayesi ya.babası yaşındaki adama aşık oluşu evlenmesi,beklentilerinin karşılık almaması başka bir hayata yönlenmesi ve sonunda tekrar pişman olup evine ailesine dönmesi aile saadeti için uğraşması..1 günde bitirdim doğrusu.