Anka
Anka

Kitapyurdu Fiyatı: 16,80TL

41Yorum
bbb25
Kitapkurdu
Olmuyor. Okuyamıyorum, akmayan bir şeyler var ve bu beni çok üzdü..
tlishe
Kaşif
anlatımı karışık bir kitap pek beğenmedim.
Hatice kübra Yayla
Kitapkurdu
yazarın ilk okuduğum kitabı olan GEZGİN kadar olmasa da güzeldi.
yusuf adıgüzel
Niyazi Mısrı’nin hayat hikayesi bu konuda çalışma yapan birisinin hayat hikayesi ile içi içe ve akıcı bir tarzda işlenmiş. Niyazi Mısrı’nin çektiği çile, sürgünler....
globalistizm
Kitapkurdu
sadık yalsızuçanlar türk edebiyatına türk dili iyi bir katkı sunmuş. hoş bir dili var
gasmato
Yazarın Niyazi Mısri'yi anlattığı güzel bir eser.
kayser_38
okunabilir bir kitap biraz sıkılabilirsiniz lakin...
Burak Durmaz
güzeldi. sürükleyici buldum
KY-324035
İrfanı ve modern yaşamı yine çarpıcı bir şekilde sunuyor yazar. Niyazi Mısri gibi önemli bir şahsiyetin roman tadında tanıtılması eseri daha değerli kılıyor.
KY-2039631
Kitabın içeriğindeki dünyayla ilgilenenler için tadımlık bir kitap bence. Kişiler ve olaylar arasındaki geçişler hızlı olsa da, güzeldi.
KY-817961
Yazarın tarzı biraz zor anlaşılır bir tarz. Bu tarz tüm kitaplarına yansımış. Ama kitaplarının öznelerine baktığımızda yazarı da az çok tanıdığımızda bu zorluğa değer.
Zübeyde Aşcı
Kitapkurdu
Sürükleyici bir anlatımı yok, zor bitirdiğim bir kitap.Tasavvufla ve edebiyatla ilgilenenlerdenseniz okumaya değer.
ihale1997
zor bitirdiğim bir kitap, yinede kattıkları yadsınamaz
ugursener
Kitapkurdu
evet sürükleyici bir anlatımı yok belki ama size Niyazi Mısri gibi bir tasaavuf ehlinin kapılarını aralayan bir kitap
nuurka
Dili ve karmaşık düzeni içinde kendi kendine bi şaheser.
onur85
Kitapkurdu
İsminin cazibesine kapilip aldigim bir kitap tabi yazarin da etkisi büyük .eğer tasavvufla ve edebiyatla ilgilenenelerdenseniz anka sirtinda keyifli bir yolculuğa cikmaya ne dersiniz?
KY-723380
Bir solukta okunası bir kitaptı.. Niyazi-i Mısri'yi bu kadar içten ve yakından anlatmış.Çekinmeden, çarpıtmadan.Kalemine ve yüreğine sağlık..
seyirfan
Kitapkurdu
Akıcılık konusunda sıkıntılı.Olayları bazen karıştırabiliyorsunuz.Bana göre Niyazi mısrı'yı anlamak için bu kitapla başlanmamalı.Daha akıcı bir kitabı seçebilirsiniz.
fanifena
Yazarı çok seviyorum. Özellikle televizyon programcılığı harika ama yazarlık olmamış. Uzun uzun yalnız kalınmış ve bunalınmış bir dönemin günlüğü gibi gibi bir kitap. Diğer kitaplarından da okuduklarım oldu ve hepsi için benzer durum söz konusu. Kitap bittiğinde kendime döndüğümde ne var kalan diye: aç karınla sigara içmek, bunalımda olmak, soğuk ve dengesiz bir hayat. Okuduğum diğer kitaplarında da temel kurgu aynı.( Bu kısmı kurgu olmayıp diğer kısımlar kurgu olabilir ) Yazar hissine çok kapılıyor ve derin birisi olduğunu biliyorum ama tanımasam sadece kitaba bakarak ne saçmalamış bu adam derim.
KY-373490
niyazi mısri hazretlerini derinlemesine anlatan hakkında az çok bilgi sahibi yapan ilim anka'larını konu alan bir kitap kütüphanemde sadık hoca kitapları içinde yer aldı.