5 Günde Bambaşka Bir Çocuk
5 Günde Bambaşka Bir Çocuk
4Yorum
ozsa
Kitapkurdu
13.12.2010
Çocuklarımızda değşiklik yaratmak için gerçekten güzel bilgiler içeren eçeren bir kitap. Ben bu kitaptaki öneriler ışığında kendi davranışlarımda radikal bazı değişikliklikler yaparak bu bilgileri uygulamaya çalışacağım. Ancak kitabın çeviri olması çok az yerde de olsa anlaşılmayı zorlaştırmış ve Amerika'da yaşanan gerçekler ışığında yazılması da bizim gelenek ve göreneklerimizden uzak bazı kavramları işin içine sokmuş ama yine de dediğim gibi güzel öneriler ama öyle 5 günde çocuklarımızı sil baştan yapacak cinsten olduğunu sanmıyorum. En azından benimkileri.
durée
11.12.2009
çocuk eğitiminde, farklı stratejiler kullanarak, etkili davranış değişimini nasıl yapabileceğinizi gösteren iyi bir kitap.
dramaqueen
18.04.2009
Çocuk yetiştirme konusunda hayatını kolaylaştırmak isteyen her ebeveynin okuması gereken kitaplardan birisi.Özellikle 0-6 yaş dönemi çocuklarında birçok kriz durumu yaşanmaktadır,bu yüzden kitabı ne kadar erken okursanız o kadar iyi diye düşünüyorum.Ayrıca kitapta alt başlıklar halinde,çocuk yetiştirmede sorun yaratabilecek bir çok konu da,bu durumlar karşısında uygulanabilecek tutum ve davranışlar ile birlikte kısaca ele alınmış.
zerana
05.02.2009
Çocuğunuz hangi yaşta olursa olsun, ister yeni yürümeye başlamış bir bücürük olsun, isterse ergenlik çağında bir delikanlı.. çocuğunuzu ilgilendiren sorunların üstesinden gelebilmek ve sizi çileden çıkaran çocuğunuzla baş edebilmek için basit öneriler ve strateji oyunları. Hepsi de uygulanabilir kurallar. Adı kadar iddialı bir kitap. Kesinlikle okumalısınız.