Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey & Kahrolsun Böyle Adalet
Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey & Kahrolsun Böyle Adalet
4Yorum
çandır
Kitapkurdu
08.05.2015
İnsanın içi burkularak okuduğu ve mensup olduğu milli kimlik adına büyük üzüntüler duyduğu gerçek yaşamdan beslenen bu eser, kendi öz evlatlarımıza zaman zaman ne kadar büyük adaletsizlikler yapmış olduğumuzun da canlı bir kanıtı niteliğinde.
Emel-Badesu
22.01.2012
Mükemmel bir kitap, roman tadında tarihi bir ders verilmiş, ayrıntılara dikkat .... sonunu ağlayarak okudum ,
nur dede
Kitapkurdu
18.12.2009
kitap gerçektende ermeni tehciri döneminin akıcı bir üslübla anlatmış.Okudukça kişiyi kendine geçen bir havası var.Dönemi anlama adına tarihseverlerin mutlaka okuması gereken bir kitap diye düşünüyor ve şiddetle de tavsiye ediyorum.
Erdem Kulaksiz
05.09.2009
Hiç bir kitabı bu kadar üzülerek ve günümüzle yüzleştirerek okumamıştım.Tarihi gerçeklerin ve saptırılan ermeni sorununun yüzüne tokat gibi inecek bir kitap.